Lukášův Brejk: Zápas s Přerovem vyrovnaná partie, ale body nejsou!

Všechno začalo tak, že Přerov do Kladna dorazil asi v 15.20 hod. Tedy čtyřicet minut před zápasem. Jeho rozcvička byla v hodně zrychlené verzi, do toho dlouhá cesta po D1 plné nehod a přívalu sněhu. Zubrům navíc chyběli čtyři celkem důležití hráči. I tak dokázali vyhrát.

Zápas to byl ale vyrovnaný. Jak výstižně řekl v pozápasovém rozhovoru Miloslav Hořava mladší, Rytířům utekl začátek. Dostali rychlé góly a pořád jen dotahovali. Četl jsem reakce fanoušků a hodně se jim nelíbil výkon Miroslava Kopřivy. Pravda, neměl úplně den, ale na vrub bych mu přičetl asi jen ten třetí gól. Ty první dva, to bylo dobře trefené ,a až to poslední asi mít mohl, to je pravda.

Kladno s Přerovem drželo krok, osobně se mi i zápas z obou stran líbil. Padaly góly, hrálo se tvrdě. Ale důležité body nejsou. Nemám rád takové ty výmluvy na rozhodčí, ale včera byli jediným elementem, který se mi na ledě nelíbil. Některé jejich výroky a posouzení určitých věcí..., no, dělali chyby.

Byl to náročný týden. O víkendu dva zápasy ani ne v rozmezí 24 hodin. Teď čeká Rytíře týdenní pauza, po které se hraje třikrát doma. Dva zápasy navíc s poměrně slabými soupeři (Ústí nad Labem a Benátky). Pak tam je bitva s Karlovými Vary, na tu se moc těším, ale to bude těžký zápas. Na druhou stranu, základní část uteče jako voda, bude tu play off a tohle je skvělá generálka.

Lukáš Jůdl

Vyhrají Rytíři základní část WSM ligy? Nebo skončí třeba až třetí? Zatipujte si v naší anketě, kterou najdete ve spodní části webu.


Počasí Kladno

Předpověď počasí