Vyhrají Němci olympiádu a získají Češi bronz?

Senzace jako v Naganu. Leč tentokrát si to s Rusy o olympijské zlato rozdají Němci. Na Čechy zbyl boj o bronz proti Kanadě, která s Německem senzačně prohrála! Zeptali jsem se hokejových expertů, jak podle nich dopadne celkové pořadí turnaje v Koreji.

František Kaberle mladší: Vyhrají Rusové, Němcům nadšení stačit nebude. Naši získají bronz pokud zlepší střelbu, protože jinak podle mne nehrají špatně.

Vladimír Kameš starší: Vyhraje Rusko, Němci narazí. U nás bude záležet na tom, jestli začneme konečně střílet góly. 

Petr Tatíček: Rusové vyhrají, Němci zázrak nezopakují. Jejich euforie skončí. Pro nás je horší, že máme v boji o bronz Kanadu. Přesto to vidím padesát na padesát. 

Milan Nový: Klobouk dolů před Němci. Nevím, co se v jejich hokeji děje, ale třetí senzaci po vyřazení Švédů a Kanady už nezvládnou. Vyhrají Rusové, protože mají výborného brankáře a umí střílet góly. My možná s Kanadou zopakujeme samostatné nájezdy a po nich získáme bronz.

Josef Machala: Naši, pokud nezlepší produktivitu, bronz nezískají. Osm českých útočníků je bez kanadského bodu, to není normální. Ve finále Rusové překvapení nedopustí.

Lukáš Jůdl: Němci na další senzaci nedosáhnou. Zlato tak poputuje do země největšího favorita turnaje. Našim přeji bronz, ale budou to mít velmi těžké.

Jan Murárik

Foto: isport.cz Barbora Reichová


Počasí Kladno

Předpověď počasí