Rytíři politi studenou sprchou

Rekordní návštěva sezony na Lapači viděla výhru domácího Robe Vsetín nad Kladnem 6:1 (2:1, 3:0, 1:0).

Kladno mělo v případě výhry na ledě Valachů šanci vystřídat svého soupeře v tabulce na druhém místě. Leč nestalo se. Domácí hráči hnáni plnými ochozy dokázali využívat hrubých chyb Rytířů ve hře pět na pět. Oslabení sice hosté zvládli téměř na jedničku, ale protože se jim jako obvykle nedařilo využívat přesilovky, zmohli se na jeden, zato nádherný gól. V sedmnácté vteřině zápasu Vampola vyhrál buly pro Nashe a ten okamžitě z první propálil vše, co stálo puku v cestě! 

Nadějný úvod kladenským hráčům ale nepomohl. V obraně kupili až příliš velké množství minel. A když Zikmund neproměnil trestné střílení, dohrávali Valaši utkání s již dostatečným náskokem na pohodu. Zatímco Kladenští se ještě nějaký čas nemusejí strachovat o třetí místo, Vsetínští už v dalším kole zaútočí na post lídra tabulky. 

Rytíři ve středu 23. ledna hostí Benátky nad Jizerou. 

Branky a nahrávky: 10. Kucharczyk (Slováček, Rác), 17. Rob (Frolo), 25. Teper (Rob, Pechanec), 32. Rob(Rudl), 33. Pitule (Kopta, Theoret), 43. Kopta (Pechanec,Frolo) – 1. Nash (Vampola)

VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Gába) – Mikuš, Hryciow, Slováček (A), Teper, Frolo, Jeřábek, Rudl – Vávra, Kucharczyk (A), Rác – Jonák (C), Pechanec, Rob – Kopta, Pitule, Theoret – Karafiát, Šilhavý, Vítek. 

Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Nash, Lakos, Hořava (C), Veber (A), Kehar, Říha – Strnad, Vampola, Svedlund (A) – Zikmund, Machač, Melka – Redlich, T. Kaut, Kružík – Š. Bláha, Vildumetz, Jelínek.

Diváků: 5065

-red-

Foto: Robe Vsetín


Počasí Kladno

Předpověď počasí