Anketa. Jihlava, nebo Motor? U fanoušků půl na půl

Dnes večer se v zápase mezi Vsetínem a Prostějovem rozhodně, koho hokejové Kladno dostane v semifinále play off Chance ligy. Oslovili jsme náhodně respondenty a dali jim otázku, kterého soupeře rytířů by raději viděli. Nikdo jiný, než Motor České Budějovice, nebo Dukla Jihlava, to být nemůže. 

Jaroslav Vinš, bývalý hokejista: Radši než České Budějovice bych v semifinále viděl Jihlavu. Když tu hrál Motor, docela to na rytíře uměl…

Václav Jirouch, podnikatel: Raději Budějovice, protože Jihlava nám dala 4:0 na zápasy během sezony a s Budějovicemi to máme 2:2. A to jsme jeden vyhráli kontumačně. Tak pro rytíře asi bude lepší Motor.

Michael Bartoň, student: O hokej se moc nezajímám, přesto si myslím, že lepší by byly České Budějovice. Jsou dobré ve volejbale, tak by mohly být i v hokeji a s Kladnem svést zajímavý souboj. 

Petr Havlůj, hokejový agent: Za mě České Budějovice. Jihlava i Motor jsou výborné týmy, ale přece jenom si myslím, že Kladnu sedí Budějovice víc. Jihlava vždy hrála a hraje nepříjemný nátlakový a fyzický hokej… Zato Budějovice mi přijdou více technicky než fyzicky založené, což by Kladnu mohlo více sedět. Přeju klukům hodně štěstí!

Jaroslav Tesař, hostinský: Za mě raději Budějky, i když si myslím, že Jihlavu udělají taky. 

Štěpán Trojan, podnikatel: Já bych raději viděl Jihlavu. Nevím, co je na tom pravdy, ale slyšel jsem, že nemají ambice postoupit do extraligy kvůli svému stadionu. Což je mimo jiné i kladenský problém. Cesta do baráže by proto mohla být snazší než přes České Budějovice. 

Tereza Kopecká, servírka: Já na to nekoukám, ani se v tom nevyznám.

Jiří Hokův, fotograf: Jihlava by mohla být větší drama pro objektiv a Budějky se nedaj´jebat…

Roman Mareš, fotograf: Mně se zdá Motor hratelnější. 

Jiří P. Pidrman, muzikant: Jihlava potvrdila proti Litoměřicím, že nemá takovou formu jako v základní části, což by nám mohlo vyhovovat.

Petr Klár, volejbalový trenér: Chci Jihlavu, protože jí má Kladno co vracet. A je potřeba jí to konečně nandat. Nám se na libereckou Duklu daří, tak by přes tu jihlavskou mohli rytíři taky dát. 

Tomáš V. Hron, herec: Tak určitě Jihlavu. Ale nejlépe, kdyby se Jihlava s Kladnem potkaly až ve finále.

-red-

Foto: Stanislav Tichý a MČB

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí