Kladenští orli přešli z posilovny do zápasů

Čtyři utkání, z toho tři na turnaji, mají za sebou extraligoví volejbalisté Kladna. V neděli uspořádají na Sletišti autogramiádu. 

Bez tří reprezentantů Moníka, Zajíčka a Sobotky si zatím spíše osahávají terén, než aby utkání využívali k souhře či nácviku signálů ... V minulých dnech se zúčastnili turnaje v Příbrami, kde se zápasy hrály pouze na tři sety. Orli prohráli se slovenskou Myjavou a Příbramí, výhru zaznamenali nad Rakušany. Poté o víkendu v přátelském duelu přehráli v Unhošti celek Benátek nad Jizerou 3:1. Do Benátek odjíždějí orli tento pátek na dvoudenní turnaj a v neděli se na Dnech města představí široké veřejnosti při autogramiádě u tribuny na Sletišti. 

"Počet našich chyb odpovídá fázi přípravy na sezonu. Nemáme tvář a mně to vadí. Méně by mi vadilo, kdybychom hráli špatně technicky a o to více bojovali," komentoval výkonnost svého týmu kouč Milan Fortuník.  

Základní sestava: van Haarlem, Okošanovič, Hýský, Vemič, Mikulenka, Vostárek, na liberu se hráči střídali, tým doplnili orli z béčka.

Jan Murárik

orelprvni

První set orli prohráli a rozhodčí Klár z toho byl na rozpacích. Nebo myslel na svého právě narozeného druhého syna...

oreltrener

Trenér Fortuník se po úvodní zbytečně prohrané sadě rozčílil


Počasí Kladno

Předpověď počasí