Na volejbal dnes s jedním lístkem na dva zápasy! Vezměte s sebou dárky

Kladenská sportovní hala dnes hostí dvě volejbalová utkání evropského poháru. Od 16.00 hodin se v ní střetnou ženy pražského Olympu a po nich (19.00 hod.) je vystřídají Kladenští orli. 

Pražanky si kladenskou halu vypůjčily kvůli větší kapacitě hlediště. Se svým soupeřem, slovinským Kamnikem, první zápas prohrály 1:3. Kamnik, ovšem v mužském podání, by mohl být jedním ze dvou příštích soupeřů Kladna. Pokud tedy dnes orli přes rumunskou Craiovu postoupí. Na postup kladenský tým má zaděláno po vítězství v Rumunsku 3:2. Pokud by Kamnik do dalšího kola evropského poháru nepostoupil, mohli by se orli utkat s portugalským Lisabonem.

"Přes zdravotní problémy některých hráčů v postup pevně věříme. Pak je celkem jedno, jestli se potkáme se Slovinci nebo Portugalci. Oba kluby produkují kvalitní volejbal," zve na dnešní zápas trenér Milan Fortuník. Druhé pohárové kolo by Kladenské orly čekalo až v lednu. Do té doby budou mít za sebou několik extraligových duelů a zápas Českého poháru.

Kladenský klub dnes mezi oběma zápasy v hale i po svém utkání pořádá sbírku hraček, stolních her či školních potřeb - sešitů, tužek a propisek. Kdo chce darovat tyto předměty dětem z dětských domovů, položí je v rohu haly pod připravený vánoční stromeček. Tentokrát klub prosí dárce, aby nenosili plyšové hračky. 

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí