V Puritu je kvalita mytí a relaxu na nejvyšší úrovni

Rok provozovaná automyčka Purito Kladno si již našla stovky příznivců. Vítán je v ní totiž každý, ať je mladší nebo starší generace. To platí i pro plechové miláčky. Ještě jste se s ní neseznámili a potřebujete před prvním mytím vědět víc? Na praktické otázky odpovídá spoluprovozovatel Pavel Huml. 

Pořádáte v Puritu akce?
Pořádáme prezentace péče o vůz a představujeme nové produkty čištění jejich interiéru i exteriéru.

Je možné u vás hradit útratu platební kartou?
Samozřejmě lze platit platební kartou bezkontaktně a pro stálé zákazníky máme naší klubovou VIP kartu Purito. 

Co členové Purito VIP klubu získají?
S naší VIP kartou dostanete navíc dvacet procent času na mytí. Kartu lze dobít přes aplikaci Monyx, bankovním převodem či hotově v našem Purito bistru, přičemž získáte deset procent slevy na mytí vozu či motorky. VIP kartu můžete obdržet již od částky dvě stě korun.

Jaký je koncept vašeho bistra? 
Od začátku jsme věděli, že chceme vybudovat nadčasové bistro, kde by se lidé cítili dobře. Místo, kde lidé dostanou více než jen kávu, kde si odpočinou, načerpají energii a budou se cítit tak trochu v jiné dimenzi. Kde se zastaví pro kávu nebo pro něco k zakousnutí, i když pospíchají do práce. Bistro máme spojené s naší automyčkou. Není přeci nic krásnějšího, než koukat na své krásně umyté auto a v ruce držet šálek kávy či nějakého jídla přímo z našeho bistra. Otevřeno máme od 10.00 do 18.00 hodin, o víkendu od 9.00 do 18.00 hodin.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí