Luděk Maulis: Věřím, že Čachotský večer nezvedne půllitr

Jakým výsledkem skončí finále mezi Kladnem a Jihlavou? Když mi přišla ta otázka do ankety, tak jsem byl zrovna s hokejistou Milanem Ruchařem na tenise.

On napsal ty bláboly, co hokejisti říkají vždycky, protože to má najetý a hokeji rozumí. Já hokeji moc nerozumím a nechtěl jsem od něho opisovat. Mě akorát jednou starý páni Kladna, když jich bylo málo, vzali na nějakej turnaj do Prahy. Od tý doby vím, že když se hraje hokej proti Rusákům, tak je dobrý si vzít brufen. Seděl jsem totiž v šatně vedle Jirky Dudáčka a když jsme se chystali na zápas proti nějakejm veteránům z Omsku, tak do sebe nalámal tři brufeny. A když jsem se ho ptal proč, tak mi řekl, že když se hraje proti Rusákům, tak to strašně bolí. A měl pravdu.
Já si pak čtrnáct dní musel píchat Fraxiparin, protože jsem měl na stehnech strašlivý modřiny a doktoři se báli, abych tam neměl krevní sraženiny. Takže to vidím tak, že za Kladno hraje víc Rusáků, tak by mohlo Kladno vyhrát. Nás ty Rusáci v tom finále taky tenkrát porazili a Ruchař se tam popral a Radek Knotek měl tak osekaný zápěstí, že večer v hospodě nezvednul půllitr. Tak já věřím, že Kladno vyhraje a Čachotský večer nezvedne půlitr. Jaký bude mít dnešní zápas Kladna s Jihlavou vývoj? Tak to už vůbec nedokážu predikovat. Strašně záleží na tom, jak budou kluci naladěný z domova od manželek, přítelkyň a partnerů. Partnery uvádím zcela záměrně, abych nebyl obviněn z xenofobie. Homosexuálů je dle posledních výzkumů 12%, to znamená, že dle tohoto výzkumu by každé mužstvo mělo mít v rozhodujícím zápase na soupisce po dvou homosexuálech.
Dost se to podceňuje, ale rozvolnění nervového napětí pomocí sexu je strašlivě důležité. Jelikož holky a homosexuální partneři hokejistů jsou v Plzni, Kladně, Olomouci, Brně a Hradci nejlepší v Evropě, tak si myslím, že kladenský kluci začnou uvolněně a v klidu a až dostanou první gól, tak to začnou řezat a utlučou to.

Luděk Maulis, člen kapely The Beatles Revival


Počasí Kladno

Předpověď počasí