Výherci „Velikonoc“ si v Aquaparku vyzvedli ceny

Zástupci Sportovních areálů města Kladna (SAMK) předali ceny vítězům druhého ročníku soutěže Velikonoce v Aquaparku 2017. 

„Velikonoční soutěží jsme chtěli potěšit hlavně děti,“ připomněla smysl akce manažerka SAMK Veronika Povondrová. Děti měly za úkol nakreslit velikonoční motivy a větší výhodu měly kresby spojené navíc s motivem kladenského Aquaparku. Autoři vítězných kreseb obdrželi volné vstupné 1+1 na devadesát minut pobytu v Aquaparku a dárkové předměty SAMK.

Ocenění za své kresby si přišly vyzvednou zatím dvě dívenky ze čtyř vybraných dětí, které své kresby s motivem Velikonoc poslaly na adresu SAMK. „Namalovala jsem velikonoční zajíčky, jak nesou vajíčka. Mám zajíčky ráda a taky ráda chodím plavat,“ uvedla sedmiletá Zuzana Dvořáková z Buštěhradu. „Nakreslila jsem Žabáka Aquaparku opřeného o velikonoční vajíčko. Chodím plavat pravidelně, tak i proto mě výhra udělala velkou radost,“ řekla po převzetí ceny jedenáctiletá Štěpánka Kráková z Kladna. 

Spokojenost se soutěží rovněž vyjádřil jednatel SAMK Marcel Kučera: „Potěšilo mě, že se soutěže zúčastnilo poměrně hodně dětí. Obrázky vítězů jsou nádherné, sám bych takové nakreslit nedokázal.“

Jan Murárik

kresbykresby

Kresby od Štěpánky a Zuzany

kresbyzuzana

Zuzana a Štěpánka s jednatelem SAMK Marcelem Kučerou, který jim předal ceny


Počasí Kladno

Předpověď počasí