Hondlové dobyli Slovensko a Polsko

V podnikatelské sféře nejen na Kladensku se podobný úspěch velmi cení a respektuje. Bratři Hondlové z Hostouně, kterým patří společnost HONDL GLOBAL SERVICES (HGS), se spojili s podobnými firmami na Slovensku i v Polsku a vyhráli výběrové řízení na úklidový a podpůrný provozní servis pro Amazon v těchto zemích, včetně Česka. 

Vedení Amazonu vypsalo výběrové řízení na servis pro osm svých současných terminálů ve střední Evropě (dva jsou v Dobrovízi, pět  v Polsku, jeden na Slovensku a otevření dalších se plánuje, pozn. red.) a vyzvalo HGS k účasti. Bratři Hondlové v neskutečně krátké době vypracovali pro tuto obrovskou zakázku projekt nadnárodního přesahu, který míří na trhy střední Evropy a oslovili silné slovenské i polské hráče na tamních trzích s podobným rozsahem služeb. Společně poté založili kooperaci s názvem CEJS (Central Europe Janitorial Services). 

Projekt CEJS se ukázal jako nejlepší ze všech a tento týden výběrové řízení vyhrál! Společnost CEJS má své zázemí v Kladně (ústředí CEJSU je vedené bratry Hondly, kterým zůstává hlavní slovo, pozn. red.), v Bratislavě a u polské Wroclawi. 

„Je to fantastický úspěch a rovněž nepředstavitelná zodpovědnost. Ale my to zvládneme. Je za tím spousta intenzivní práce. Vím, že na takovou zakázku máme, jinak bychom se do výběrového řízení vůbec nepřihlásili. Zkušenosti s tímto typem a rozsahem zakázek nám naštěstí nechybí, i když konkrétně tento projekt je opravdu mimořádný. Začínáme v září a zpočátku to například pro mě osobně, bratra a ostatní kolegy ve firmě znamená, že prakticky minimálně první měsíc strávíme hodně na cestách, aby vše fungovalo, jak má a rozběhly se všechny provozy v odpovídající kvalitě a podle představ Amazonu,“ uvedl Jiří Hondl pro Vaše Kladno a dodal, že CEJS zaměstná zhruba čtyři tisíce lidí. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí