Za týden se zavře most v Kročehlavech

Rok zkoušky nervové soustavy řidičů v Kladně začíná. Výrazné dopravní uzavírky se přivalí v několika etapách.

První už nastane příští úterý, 12. března, kdy stavaři zcela uzavřou most v Kročehlavské ulici pod krematoriem. Ten je natolik v havarijním stavu, že už  uzavírka nesnese sebemenšího odkladu. Vzhledem k tomu, že zákaz vjezdu těžkých kamionů mnoho řidičů nerespektuje, je nutné celý most strhnout a postavit nový. Práce na stavbě mají podle současného plánu skončit příští rok na jaře. Řidiči tak z města a do města budou jezdit po Pražské ulici nebo před Dříň. Libušina ulice zůstává zatím bez uzavírek. Ty se v ní kvůli rekonstrukci vozovky letos ale objeví. Nezavře se však celá, ale průjezd budou regulovat semafory.

Od prvního dubna silničáři uzavřou provoz v ulici Generála Klapálka v úseku od restaurace Al Ponte po vědeckou knihovnu na křižovatce s ulicí Petra Bezruče. Konec prací je plánován na polovinu července. Aby se aspoň částečně provozu ve starých Kročehlavech ulevilo, do konce března by už měl být pod novým asfaltem úsek ulice Milady Horákové od restaurace U Meisnerů po Unhošťskou ulici. 

Opravy vozovky v ulici Milady Horákové od ulice Dlouhá po ulici Dr. Foustky skončí zhruba 31. května. Poté, v návaznosti na pokračující rekonstrukci téhle významné dopravní tepny, silničáři uzavřou na celý červen a červenec úsek od Dr. Foustky po křižovatku s ulicí Jar. Kociána a úsek od této křižovatky po křižovatku u restaurace Na Kovárně. 

V dlouhodobě uzavřené Doberské ulici silničáři prý mají práce do konce prázdnin. Stavební ruch v ní má ovšem opět začít naplno až v dubnu...

-red-

mostje

Most je v katastrofálním stavu

mostdokonce

Do konce března by řidiči měli projet ul. Mil. Horákové od Dlouhé po Unhošťskou

mostoddubna

Od dubna se uzavře část ulice Gen. Klapálka


Počasí Kladno

Předpověď počasí