Týden vědmy Johany. Panny, hrozí vám pády a úrazy!

Hvězdy a karty prý nelžou... Podívali jsme se proto společně s vědmou Johanou na to, co nás čeká příští týden.

Beran 21. 3. – 20. 4.
Počátkem příštího týdne se budete potkávat s fajn lidmi, celkově se zklidní vaše psychika a tím pádem i jednání. S rozvahou budete postupovat i při řešení případných problémů, nic vás jen tak nerozhodí a naopak to budete vy, kdo bude uklidňovat ostatní, když to bude třeba. Zlom u mnohých nastane uprostřed týdne. V práci se mohou objevit překážky, velmi nepříjemné názorové rozpory s kolegy či nadřízenými. Ale nemine to ani ovzduší u vás doma, mohou se objevit hádky i v naprosto stabilních vztazích. Budete sami cítit, že občas máte tendenci nad sebou ztrácet kontrolu. Beranům často schází určitá jemnost, pokora a smysl pro společenský takt. Navíc jsou obvykle netrpěliví, což je pak ta nejhorší kombinace pro jejich diplomatické schopnosti. Více si hlídejte ledviny a vyhýbejte se alkoholu. 
Čísla do loterie: 3, 5, 6, 10, 15, 49

Býk 21. 4. – 20. 5.
Od úterý do čtvrtka se vám začne hlavou honit spousta nápadů, ale narážet budete na nepochopení lidí okolo vás. V pondělí a v sobotu budete mít tendence odhazovat povinnosti stranou, protože nebudete schopni skloubit chuť bavit se s nutnými denními či pracovními úkony. Býci jsou velmi tolerantní, ale nesnášejí, když je někdo proti jejich vůli někam tlačí. Je to pochopitelné, ale občas je v pracovním procesu nutné sklopit hlavu. Naprosto skvělým dnem je pro vás pátek. 
Čísla do loterie: 12, 15, 18, 20, 25, 30

Blíženci 21. 5. – 21. 6.
Úterý a čtvrtek si zaškrtněte v kalendáři červeně, zejména pokud pracujete v obchodě, reklamní agentuře nebo všude tam, kde se musí hodně jednat s lidmi. Dokážete prodat pytel písku, i když někdo bude bydlet na Sahaře. Vaši výmluvnost a schopnost kompromisu využijte zejména na konci týdne. To dokážete usmířit i dlouho znesvářené strany. Budete k nezastavení! Abyste si zachoval/a energii, potřebujete hodně spánku. Jinak vám hrozí nervové vyčerpání. 
Čísla do loterie: 1, 7, 8, 21, 24, 27

Rak 22. 6. – 22. 7.
Ve čtvrtek a v pátek si pohlídejte fyzičku, budete vydávat příliš energie, a je jasné, že večer se budete cítit vyčerpán/a a s tím se pojí i špatný spánek. Máte-li v tomto týdnu nějaké důležité jednání, pokuste se to nasměrovat na pátek či sobotu dopoledne. Snažte se pozorně poslouchat, co vám kdo sděluje, zejména při komunikaci se sousedy, šéfem či nejbližšími příbuznými, ať si nevyložíte vyřčené opačně. Pokud si potřebujete udělat radost, jděte o víkendu nakupovat. To, po čem už hodně dlouho toužíte, může být nejen užitečné, ale zároveň i praktické. Takovou novou sekačku rodina jistě přivítá. Více opatrujte své zdraví, mohou vás potrápit zimnice a horečky. 
Čísla do loterie: 2, 4, 6, 11, 32, 48

Lev 23. 7. – 23. 8.
Máte-li v úmyslu začít podnikat nebo změnit směr kariéry, může se vám to tento týden podařit. Ve středu a v pátek bude trošku náročnější udržet si pozitivní náladu, protože se budete snažit mít city pod kontrolou, ale díky tomu budete daleko více přitahovat negativní nálady. Proto bude důležité plánovat si svoje aktivity a hlídat si termíny. Dobrá rada: v následujících týdnech kašlete na módu, což se týká zejména něžného pohlaví. Noste pohodlnou, prošlápnutou obuv, jinak vám hrozí, že budete mít kuří oka a zbavit se jich nebude krátkodobá záležitost. Při řízení auta si připomínejte, že nejste na závodní dráze.
Čísla do loterie: 4, 8, 16, 22, 42, 45

Panna 24. 8. – 23. 9.
Mnozí z vás budou tento týden překvapeni zejména profesně. Může dojít k pozitivní změně, například ke zlepšení vašeho postavení, nebo zvýšení platu. Středa je ideálním dnem pro intelektuální činnosti, to se může hodit zejména při zkouškách, konkurzech nebo jednáních. O víkendu budete vyhledávat zábavu všeho druhu, ale ne vše se zadaří přesně podle plánu. Dávejte si pozor komu a kde co říkáte. Občas tu vaší „upřímnost“ lidé nemohou rozdýchat. Hrozí vám pády a úrazy, opatrně zejména někde na horách.
Čísla do loterie: 2, 9, 11, 28, 29, 47

Váhy 24. 9. – 23. 10.
K ostré výměně názorů si budou v tomto týdnu našlapovat Váhy narozené v období od 30. 9. do 10. 10. Nehádejte se zbytečně. Víte, že se magnetická pole o stejné polaritě odpuzují? Na náladě vám tento týden nepřidá ani neočekávaná návštěva. Příbuzné sice milujete, ale nemusí to být každý týden. Od pátku opatrně, ať v obchodech nebo na trzích neuškvaříte kreditku. Rozkolísanost citů vám může tento týden přinést bolesti žaludku. Takže celkově by bylo lepší vzít si dovolenou a vyrazit někam daleko od lidí a nervozity.
Čísla do loterie: 1, 12, 15, 17, 31, 48

Štír 24. 10. – 22. 11.
Štíři, budete mít pár dnů klidu, tak jásejte. Od pondělí do středy zvládnete skutečně hromady práce a ještě dokážete držet krok i v rodině. Pokud budete mít od čtvrtka nějaké jednání, i vaši oponenti vám tentokrát dají za pravdu a přijmou fakt, že s vašimi názory musí do budoucna počítat. Opět se vám začne plnit bankovní konto. O víkendu se plně věnujte sami sobě. Potřebujete dlouhý odpočinek a klid v duši. Nezadaní Štíři a Štírky by měli vyrazit do společnosti. Pokud se ale raději vydáte na procházky jarní přírodou, můžete potkat člověka, který velice příjemně zahřeje vaše srdíčko. 
Čísla do loterie: 3, 13, 14, 23, 25

Střelec 23. 11. – 21. 12.
Pondělí a úterý jsou dny stvořené pro setkávání, debaty, schůze a podobně. Od středy se ale všechno otočí a na vás padne tíha světa. Navenek budete roztomilí, rozšafní, jenže to bude jen perfektní zástěrka, vaše duše je bolavá a vy nevíte jak z toho ven. A je jasné, že v noci se vám bude špatně usínat, spánek bude velmi lehký, takže se často budete probouzet. Netrapte se tím, co nemůžete změnit ani ovlivnit. Každý, kdo vám někdy způsobil nějakou bolest, zradil vás nebo vám jinak ublížil, prožije jednoho dne to samé. Dejte sbohem těm, kdo vám ublížili a jděte dál s vědomím, že jednoho dne se také oni setkají s tím, co způsobili vám. Pozor na plíce, játra a střeva. 
Čísla do loterie: 5, 25, 30, 34, 35, 43

Kozoroh 22. 12. - 20. 1.
Pro Kozorohy je typická ambiciózní a cílevědomá povaha. Jsou to nezávislí lidé, kteří si umí poradit i v náročných podmínkách. Tento týden projdete nějakou zkouškou zdatnosti, pokud to zvládnete, budete na sebe opravdu pyšní a budete mít radost, že se vám všechno vydařilo a obstáli jste sami před sebou. Úterý a čtvrtek jsou ideální ke komunikaci. Ve středu začnete jednat na základě rychlých nápadů a víkend si ponechte na poslech muziky, rozhovory mezi čtyřma očima, relaxaci a milostná dobrodružství. 
Čísla do loterie: 7, 19, 22, 26, 33, 41

Vodnář 21. 1. – 19. 2.
Možná se vám začnou vracet nějaké nedořešené záležitosti. Ale ničeho se nebojte! Díky otevřeným hříšků odložených do šuplíku začnete jako mávnutím proutku klidněji spát, daleko lehčeji budete řešit jakékoliv komplikace a problémy. Příští týden si dávejte pozor na lidi, kteří vám vstupují do života. Zejména v oblasti financí, nákupu od podomních obchodníků a podobně. Od čtvrtka se naprosto excelentně začnete vyjadřovat, budete jako chodící „studna“ nápadů a legrácek. Pokud se vám nedařilo v předchozích týdnech například při jednání na úřadech, tak zkuste na stejné dveře zaťukat ve čtvrtek nebo v pátek a nedbejte, zda je, či není návštěvní den. Budete doslova žonglér se slovy a prostě každého umluvíte, přesvědčíte. Pracujete-li v reklamě, tak si nápady zapisujte, můžete z nich čerpat dalších několik týdnů. Půjdete-li v sobotu či v neděli na procházku, vezměte si svačinu, protože ve své zamyšlenosti můžete klidně zabloudit.
Čísla do loterie: 1, 4, 8, 25, 37, 38

Ryby 20. 2. – 20. 3.
Už jste viděli rybu, která by vydržela dlouho na jednom místě? Leda by byla leklá. Takže každá normální Ryba musí být v pohybu. Připravte se na to, že budete jezdit z místa na místo, čekají vás jednání a některá nebudou právě příjemná. Ve čtvrtek a v pátek budete plánovat víkend a klidně můžete něco přehlédnout, proto pozor na písemnosti. Ryby muži to budou mít o poznání lehčí než ženy Ryby, a to zejména ty, které se narodily od 1. 3. do 10. 3. To jsou průkopnice v sebelítosti a slzy dokáží prolévat jako profesionální plačky. A o víkendu se klidně stanou držitelkami černého pásu ve svalování viny na druhé. Jednejte čestně, vše se vám může vrátit. Chyby ve stravování vám mohou způsobit potíže s játry a zažíváním. 
Čísla do loterie: 16, 17, 37, 39, 42, 49


Počasí Kladno

Předpověď počasí