Ženy a dívky, pozor! V Lapáku číhá exhibicionista

V sobotu 6. ledna přijal operační důstojník oznámení od pětatřicetileté ženy z Kladna, že téhož dne, před čtvrtou hodinou odpolední, se k ní během procházky u areálu Sletiště lesní cestou směrem k obci Velká Dobrá přidal neznámý muž.

Ten měl stažené kalhoty, onanoval  a sledoval jí do doby, než kontaktovala telefonicky Policii ČR. Následně odešel pěšinou směrem k Sletišti. Ženu neoslovil, ani jiným způsobem neobtěžoval. 

Na místo ihned po přijetí oznámení vyjely policejní hlídky, které propátrávaly lesopark. Přes veškerou snahu se jim však podezřelého muže nepodařilo identifikovat a dopadnout.

Jednalo se o muže bílé pleti, ve věku asi 50 let. Vysoký byl cca 180 cm, běžné postavy. Oblečen byl do tmavě modrých džínů a zeleno černé péřové bundy s kapucí.

Aby se podařilo výtržníka vypátrat a následně zadržet, přivítali by policisté poznatky od případných svědků. Informace lze nahlásit osobně na Obvodní oddělení Kladno – město nebo kontaktovat vyšetřovatele případu na telefonním čísle 974 873 500. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158. 

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí