Ublížila matce, povykovala a ještě byla agresivní

Na policejní služebnu v Kladně bylo 13. ledna oznámeno, že se na ulici T.G. Masaryka nachází ležící žena, která byla napadena druhou ženou. Na místo ihned vyjela policejní hlídka a posádka ZZS.

Policejním šetřením bylo zjištěno, že obě ženy byly značně posilněny alkoholem a došlo mezi nimi k incidentu. Devětadvacetiletá žena při potyčce strčila do své šestačtyřicetileté matky, která upadla na zem a zůstala ležet. Přivolaná posádka ZZS poraněnou ženu převezla do Oblastní nemocnice k ošetření. U podezřelé ženy byla provedena dechová zkouška s pozitivním výsledkem a naměřená hodnota byla ve výši 3,13 promile alkoholu v dechu. Starší z žen nebyla schopna dechové zkoušky a byl jí odebrán v nemocnici biologický materiál.

Když policisté Obvodního oddělení Kladno prováděli šetření a zajišťovali místo okolo napadené ležící ženy, kde byl velký shluk lidí, snažili se také zklidnit jednání podezřelé ženy, která křičela a neustále se snažila z místa odejít. Na základě policejní výzvy nebyla schopna prokázat svoji totožnost, po celou dobu nespolupracovala a nadále povykovala po celé ulici. Policisté podezřelou ženu opakovaně vyzvali, aby od svého protiprávního jednání upustila.  Vzhledem k tomu, že ve svém agresivním chování nadále pokračovala, bylo použito donucovacích prostředků formou hmatů a chvatů. Po přiložení služebních pout byla umístěna do služebního vozidla k převozu. Obě podnapilé ženy doprovázely tři děti, které policisté následně předali do péče jejich otce.

Na policejní služebně byly provedeny prvotní úkony a podezřelá byla eskortována k umístění do policejní cely. Za své protiprávní jednání je nyní devětadvacetiletá žena podezřelá z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví. 

- red -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí