Známý barista Pavel Pospíšil (40) s námi obešel kavárny a cukrárny v centru Kladna a nechal si od obsluhy připravit kapučíno. Dnes jsme ochutnali kávu v Kavárně bez konce.

Devátý rok láká kavárna Divadla Lampion k posezení nejen v době představení. Zvláště oblíbená je zahrádka s dětským hřištěm či dětský koutek uvnitř. Volnost pobíhajících prcků je zde takřka neomezená. 

Otevřeno: po – so (9.00 – 19.00), ne (zavřeno)

Nabídka kávy: espresso (28 Kč), Lungo (28 Kč), Macchiato (33 Kč), Doppio (43 Kč), kapučíno (38 Kč), Flat white (66 Kč), latté Macchiato (43 Kč), vídeňská káva (38 Kč), alžírská káva (48 Kč), irská káva (53 Kč), káva se zmrzlinou (43 Kč), frappé (43 Kč), frappé s příchutí (53 Kč). 

Nabídka ke kávě: domácí koláče (35 Kč), linecká srdíčka (15 Kč).

Pavlovo hodnocení:  Líbí se mi, jak je kavárna zařízená, ale klasická kavárna to není. Osobně mě v ní ruší volně pobíhající děcka. Respektuji, že hlavně pro ně je tenhle podnik otevřený, neboť je to součást dětského divadla. Někteří rodiče by však mohli být ohleduplnější k ostatním hostů i obsluze, která mnohdy kolem dětí kličkuje. Do téhle kavárny, kde mne kapučíno neurazilo, rád opět zajdu, protože útratou přispěji na výplatu postižených. 

Jan Murárik

lampakapucinog

Kapučíno bez konce

lampakavarna

Kavárna je mimo hlavní ruch ulic

lampakekave

Ke kávě je bohatý výběr z kavárenské knihovny

lampavtechto

V těchto dnech je v permanenci zahrádka

lampadeti

Děti se u kavárny vyřádí dosytosti