Nové sběrné místo funguje naproti Tescu

Město otevřelo nové sběrné místo pro odkládání komunálního odpadu. 

Nachází se v ulici Milady Horákové naproti Tescu. Provozní doba: úterý a pátek (12 - 18 hod.), sobota (8 - 14 hod.). Mobilní sběrný dvůr funguje v pátek od 12 do 18 hodin. 
Občané města Kladna mohou do sběrného dvora zdarma odvážet: objemné odpady: starý nábytek (křesla, židle, skříně, válendy atd.), podlahové krytiny (koberce, linolea), umyvadla, toalety, apod. (zdarma do 300 kg/os. za rok).  
Papír, plasty, kovové odpady: železný šrot, hliníkové předměty, barevné kovy, plechovky, hrnce, barvy, lepidla, kyseliny, hydroxidy, odmašťovací prostředky, fotochemikálie. 
Zbytky znehodnocených prostředků na ochranu rostlin a prostředků proti škůdcům, jedlé oleje a tuky, obaly od barev, barvy, lepidla, rozpouštědla a spotřební chemie, plastové a kovové obaly znečištěné nebezpečnými látkami, odpadní kyseliny, směsi kyselin, tonery, minerální oleje a olejové filtry, suché baterie (monočlánky), automobilové baterie, zářivky, výbojky, elektronický odpad (ledničky, mrazničky, televize, rádia, varné konvice, aj.) - pouze kompletní, nerozebrané!
Další sběrná místa v Kladně najdete na adresách Smečenská a Vrapická. Více informací najdete na stránkách www.mestokladno.cz

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí