Dny města s pozvánkou primátora Volfa

Největší společenská a kulturní akce je tady. Tradiční Dny města jsou tentokrát protaženy do tří dnů. Návštěvníky čeká nejen více kultury, ale konečně i zastřešená tribuna. Nechte se živě pozvat primátorem města Milanem Volfem.

Dny města zahájí zítra ve dvě hodiny odpoledne Orchestr Karla Vlacha, který doprovodí zpěváky Tomáše Savku s Vlastou Korcem. Večer je na pódiu vystřídají kapely Vnitřní faktor a Mr. Pig. 

Hlavní program Dnů jako vždy obstará celá sobota. Brány Sletiště se otevřou v deset hodin dopoledne a před tribunou postupně zahrají a zazpívají Dalibor a Simona Slepčíkovi, Ben Cristovao, Michal Hrůza, Bára Poláková, Kamil Střihavka či skupina Chinaski. V deset večer spustí pyrotechnik velkolepý ohňostroj. 

Novinkou Dnů je přidaná neděle. Dopoledne se o nejmenší postarají herci Divadla Lampion, poté kladenské sportovní oddíly předvedou ukázky toho nejlepšího za svých řad, hokejoví Rytíři rozdají podpisy a v jednu po poledni se představí oblíbení Youtubeři.

Slavnost se ovšem neobejde bez uzavření silnice kolem Sletiště od pátku do pondělí. Vstupenky si můžete zajistit přes rezervační systém města. "Stačí navštívit stránky města Kladna nebo přímo http://vstupenky.mestokladno.cz. Zde si vyberete akci, na kterou si chcete vstupenky zakoupit, systém vás pak navádí. Některé akce chtějí pouze počet vstupenek, některé akce jsou na místenky, tak si ještě musíte vybrat místo. Platit lze jen kartou. Elektronické vstupenky si buď návštěvníci vytisknou nebo je ukáží při vstupu na akci na svém telefonu či tabletu," sdělila Lenka Růžková, tisková mluvčí města.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí