Zažijte světové skupinové lekce na akci Fit Effect SENSATION 1. října v Kladně!

Dne 1. října pořádá kladenský fitness a wellness klub Fit Effect v hale BIOS Kladno první ročník akce s názvem Fit Effect Sensation.

"Je to akce, která se v minulosti v Praze těšila velké popularitě a my jsme moc rádi, že jí můžeme přenést pod záštitou našeho klubu poprvé do Kladna,” říká pořadatelka akce a manažerka klubu Fit Effect Katka Kulštrunk.

A o co že se vlastně jedná? Fit Effect Sensation je den naplněný cvičebními skupinovými lekcemi Les Mills, které jsou oblíbené po celém světě. Na akci si můžete vyzkoušet 5 lekcí - BODYPUMP, BODYCOMBAT, BODYATTACK, BODYBALANCE a GRIT - pod vedením nejlepších instruktorů těchto programů v České republice. Lekce Les Mills vyčnívají nad ostatními typy lekcí především skvělou hudbou a zábavnými, efektivními cvičebními sestavami (choreografiemi), které z každé lekce dělají více než jen cvičení. Tyto choreografie jsou vytvářeny týmem opravdových expertů z Nového Zélandu a poté rozesílány do všech partnerských klubů. Věřte tedy, že narozdíl od různých "podomácku” vytvořených lekcí typu kruháč, befit, bodystyling či podobné, navštěvování těchto lekcí opravdu funguje a má výsledky.

O tom, že tato akce bude mít opravdu vysokou úroveň, svědčí také seznam velmi prominentních partnerů, jako například Reebok, Rádio Relax, Central Kladno nebo prémiový klub Holmes Place z Prahy. "Pro účastníky jsme připravili veškeré zázemí, včetně hlídání dětí zdarma, měření tělesné diagnostiky InBody a konzultace s osobními trenéry. Nebude chybět možnost zakoupit si občerstvení, oblečení značky Reebok nebo uvítací balíček se spoustou dárků od našich partnerů, aby si všichni příchozí mohli tento den plně užít,” dodává Katka.

Veškeré informace o akci a nákupu vstupenek naleznete na webu klubu Fit Effect www.fiteffect.cz. Tak neváhejte a nepropásněte tento den. Možná to bude právě to, co vás bude motivovat k ještě lepší a krásnější postavě a zdravému životnímu stylu.

- red -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí