Florbalisté podpořili Movember

Kanonýr, nosí knír! To je heslo listopadového dění ve florbalovém klubu Kanonýrů. I letos se jeho hráči rozhodli připojit k hnutí Movember.

Členové a hráči Kanonýrů se prvního listopadu hladce oholili a započali celoměsíční pěstování svého kníru, aby upozornili na problém mužského zdraví. Z řad hráčů jsou ambasadory letošního Movemberu Ondra Richtr, Dušan Přívara, Tomáš Richtr, Tonda Pertlík, Ondra Schuller, Tomáš Cmíral a Dominik Pech. Za členy vedení klubu se akce tradičně účastní trenér a manažer marketingu Tomáš Leipner: „Movember podporuji již pátým rokem a jsem rád, že se mi díky mojí pozici povedlo zapojit celý klub. Podle mě ke sportu neodmyslitelně patří aktivity spojené se zdravím.“

Vyvrcholení bude dnes v 17.00 hod., a to v domácím utkání proti Panterům z Otrokovic. Mimo to, že půjde o souboj rivalů v boji o play off, bude utkání zajímávé tím, že ho Kanonýři odehrají v unikátních dresech, vyrobených pouze pro tuto příležitost. Část z nich bude možné po utkání vydražit a část mohou fanoušci získat v soutěžích souvisejících s utkáním a nadací Movember. Jeden vybraný dres bude dražen přímo v průběhu utkání a o tom, který to bude, mohou fanoušci rozhodnout v anketě, která probíhá na klubovém webu a na oficiální facebookové stránce Kanonýři Kladno. Výtěžek z dražby i z dobrovolného vstupného bude věnován na konto Movember.

Podpořit tuto myšlenku a stát se členem stejného týmu, jako Dušan Přívara, Ondra Richtr nebo Tomáš Leipner, můžete na oficiálním MOprofilu Kanonýři Kladno. Více o celé nadaci Movember si můžete přečíst na stránkách Movember.

 - red -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí