Fotbalistky Libušína nastoupí proti Dukle!

Zajímavého a především silného soupeře očekávají zítra fotbalistky Libušína. Na hřišti Pleteného Újezda se od 13.45 hod. postaví prvoligovému celku Dukly!

"Ačkoliv jde o přátelský zápas, hodláme k němu přistoupit zodpovědně. Navíc v něm budeme zkoušet dvě nové hráčky, brankářku Janštovou, na kterou máme skvělá doporučení a stoperku Vaníkovou (FK Jablonec), která by byla obrovským přínosem. Ale uvidíme, jak se u nás holkám bude líbit, každopádně si stojím za tím, že bych rád přivedl dvě nové hráčky," sdělil libušínský trenér Roman Zeisl.

Nově se také v realizačním týmu Libušína představí nový asistent František Černý s manželkou a kdysi výbornou hráčkou Sparty Praha i Slavie Praha Jitkou Černou. "Fanda bude takový náš poradce, vím, že dobře zvládne teorii a holkám dobře poradí. Jitka by měla holky podpořit a ´hecovat´ při trénincích, do kterých se aktivně zapojí, a kdo ví, třeba jí přemluvíme a ještě oblékne i dres," věří Roman Zeisl. 

Zápas v Pleteném Újezdě bude mít určitě zajímavou atmosféru, protože se stane součástí rozlučky místních fotbalistů s podzimní sezonou. Ti odehrají svůj duel od 10.15 hod. v Bratronicích a pak přijedou vytvořit domácí atmosféru Libušínu. Přidáte se?

- red -

Ilustrační foto: Dukla Praha

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí