Kladenské divadlo představuje novinky

Umělecký šéf Městského divadla Kladno odtajnil dvě nové hry. Do repertoáru je Jaroslav Slánský zařadí letos na jaře a na začátku nové sezony.

V polovině dubna se můžeme těšit na komedii Tlustý prase. Tom potká Helenu. Je vtipná, chytrá a - tlustá jako prase. Vypadá to, že s tím mají problém úplně všichni kromě ní samotné. Ustojí mladý úspěšný muž společenský tlak a jízlivé komentáře okolí? Komedie současného amerického dramatika, která nechce pouze pobavit, ale také vyvolávat otázky. Je pro nás ve vztazích důležitá upřímnost? Proč musíme pořád někoho hodnotit? Co je objektivní kritika a co chabá omluva vlastní nedostatečnosti?

Na září se chystá premiéra světového muzikálu Donaha! Parta ocelářů přijde o práci a řešení situace, které se jim naskytne, je velkou výzvou a výsledek leckoho zaskočí... Odstartuje neuvěřitelně vtipný a dojemný zápas, ve kterém zvítězit znamená odložit stud i poslední kousek šatstva. Donaha! přes svůj velmi přímý název však zdaleka není muzikálem o pánském striptýzu. Vypovídá o síle přátelství a odvaze čelit s humorem sebevětší nepřízni osudu.

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí