Buštěhrad spouští filmový klub

V průběhu března bude oficiálně zahájena činnost Buštěhradského filmového klubu (BFK) při městské knihovně. Zřizovatel BFK bude město Buštěhrad. Členem se bude moci stát každý občan ČR od věku 18 let.

Po vyplnění přihlášky a zaplacení ročního členského příspěvku (500 Kč) obdrží zájemce legitimaci člena klubu, která jej bude opravňovat ke vstupu zdarma na všechna filmová představení pořádaná BFK. Filmová představení budou moci navštívit i ti, kteří nejsou členy klubu, a to na základě jednorázové legitimace člena klubu v ceně 45 Kč, která opravňuje ke vstupu na jedno klubové představení. Představení BFK budou probíhat 2 x do měsíce, a to každou druhou a čtvrtou středu, od 19.30 hod. (pokud bude ve středu zasedání zastupitelstva, promítání se přesune na úterý). Těm zájemcům o členství v BFK, kteří již poskytli své e-mailové adresy, budou přihlášky rozeslány. Legitimaci člena si budou moci vyzvednout oproti zaplacení ročního členského příspěvku na prvním řádném představení, které se uskuteční dnes v sále restaurace U Bečvářů od 19.00 hod. Na programu je legendární film režiséra Stanley Kubricka - 2001:Vesmírná odysea.

Přihlášky do BFK lze vyzvednout v městské knihovně nebo před každým klubovým představením. Od dubna si bude možné o přihlášku napsat i na e-mail BFK.

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí