Nové brýle jsou v Hutníku nutností

Pozor! S novým laserovým projektorem se v kladenském kině Hutník mění i brýle na sledování 3D filmů. S novými se už dnes potkáte na 3D filmu pro děti Lego Batman (13.00 h.).

Dosud používané brýle Dolby systému při sledování snímků z nového projektoru totiž nefungují. Provozovatelé kina proto s projektorem a postříbřeným plátnem zakoupili rovněž několik tisíc kusů kompatibilních brýlí. Ty se už nebudou k filmu půjčovat, tedy ani po filmu vracet, nýbrž divák je získá do svého stálého vlastnictví. Každý návštěvník 3D filmu si ke vstupence koupí brýle za 30 korun. 

„Koupíte si je napořád. Podle mého názoru systém možná v padesáti procentech českých kin při promítání 3D filmu bude vyhovovat. A pokud někteří naši návštěvníci mají doma 3D brýle k televizi, mohou si je u nás vyzkoušet. V mnoha případech přes ně budou film vidět stejně kvalitně, jako přes ty, které nyní prodáváme. Od půjčování brýlí jsme rádi ustoupili také z hygienického hlediska,“ říká spolumajitel kina Pavel Volf. 

Ten prvního března oficiálně uvedl do provozu, jako první v Česku, nový projektor a speciální plátno. Vyšší kvalitu promítaných filmů v současné době u nás není možné vidět.

Jan Murárik

brylenove

Nové brýle mají možná mnozí z nás doma k televizi na sledování 3D filmů

brylestare

Staré Dolby brýle přesune Hutník do chystaného klubu

brylevhutniku

V Hutníku s novými brýlemi na 3D pamatují také na děti


Počasí Kladno

Předpověď počasí