Na Kladně vznikla nová pobočka Partners Market

Jan Balák se svými parťáky Pavlem Žákem a Jiřím Zábranským otevřeli v kladenských Kročehlavech Partners Market. Najdete je v Italské ulici 2418, v přízemí kaskáďáku naproti vchodu do Kauflandu.

„Kladensko a Slánsko je místem, kde všichni žijeme a podnikáme, proto jsme hledali místo pro novou pobočku právě zde. Pobočka je umístěna na frekventované pěší zóně s výbornou dopravní obslužností. V prostorách našeho kročehlavského Partners Marketu provozovala ještě vloni pobočku ČSOB. V bezprostředním sousedství uzavřela, shodou okolností taky vloni, svoji pobočku KB a před dvěma lety Moneta. Je pro nás výzvou ukázat konkurenčním finančním institucím, že optimalizací pobočkové sítě může být i její rozšiřování,“ říká Jan Balák.
Finanční služby považují za velmi perspektivní obor a staví je především na těchto hodnotách: vzájemná důvěra, rychlost a profesionalita. V Partners Marketu najdete kompletní finanční produktové spektrum. Každému klientovi je garantován osobní individuální přístup a dobrá kávu, která k příjemné atmosféře patří.
„Díky našim dlouholetým zkušenostem ve finančních službách dokáží klienti na jednom místě s jedním poradcem vyřešit hypoteční úvěr, pojištění, investice i podnikatelský úvěr. Budeme klientovi partnerem, nikoli obsluhou, tu si zákazník může najít na jiných přepážkách. Náš koncept je unikátní v tom, že klientovi potřeby můžeme řešit produkty naší mateřské skupiny Partners, ale s ohledem na individuální potřeby klienta, nabídneme služby dalších významných českých i zahraničních institucí,“ doplňují společníci.

-red-

partnersulic

partnersinside

partnersdite

partnersvyhled


Počasí Kladno

Předpověď počasí