FIT EFFECT Kladno oslavil první výročí!

Fitness klub FIT EFFECT z kladenského Centralu oslavil minulý víkend rok svého fungování. Akce měla název 1. Anniversary Party Effect a dle názorů všech zúčastněných se určitě povedla.

Přes 120 účastníků se sešlo v restauraci Pizza Coloseum, kterou najdete v přízemí OC Central v Kladně. Podmínkou vstupu bylo přijít v masce tématicky laděné ve stylu hvězd světového filmového plátna.

Pro návštěvníky Centralu byl sobotní podvečer určitě zpestřením, protože se po osmnácté hodině na chodbách potkávali s mafiány, růžovým panterem, Kleopatrou, Karkulkou a dalšími skvělými postavami. Ti všichni přišli na skvěle zorganizovanou párty, kde na ně čekal raut, kvíz o ceny a bohatá tombola. Organizaci celé párty měli na starosti manažeři klubu Fit Effect – Katka a Filip Kulštrunk. Především díky nim funguje již rok v Kladně opravdu moderní fitness a wellness klub, kde se lidé nepotkávají jen anonymně při cvičení se zamračeným obličejem, ale všichni se zde příjemně baví při cvičebních lekcích s úsměvem na tváři. Důkazem této výroční párty bylo i to, že se tak početná skupina lidí dokázala sejít i mimo fit klub a dokázala se skvěle pobavit. "Je to jedna z mnoha akcí, které pro naše členy pořádáme, ale doposud největší a nejpovedenější. Je to důkaz toho, že naši členové jsou u nás opravdu spokojení,” uvedl v průběhu párty Filip Kulštrunk.

Pokud vás již nebaví chodit do vašeho starého fitka, kde na vás padá omítka, nebo jste ještě třeba nezačali cvičit a přemýšlíte o tom, tak se určitě přijďte jen tak podívat do Fit Effectu. První návštěvu máte zdarma a pak si můžete v klidu rozmyslet, zda sem začít chodit, či nikoliv. Vaše Kladno radí ano, protože zde najdete skvělé prostředí i lidi, nejširší výběr skupinových lekcí a bohatě vybavenou posilovnu, saunu, solarium a masáže.

- red -

fitko1

fitko2

fitko3

fitko4

fitko5

fitko6

fitko7

fitko8

fitko9

fitko10

fitko11

fitko12

fitko13

fitko14

fitko15

fitko16

fitko17

fitko18

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí