Provazníkovi oživili pěší zónu. Zastavte se na ochutnávku

Jsou prvními podnikateli, kteří letos vnesli na kladenskou hlavní třídu svěží vítr. Provazníkovi vytáhli před obchod stolek, židle a nabízejí lahůdky ze svého obchodu kolemjdoucím.

A ti na tuhle novinku v centru města slyší. Zastavují se, ochutnávají, nabídku kvitují a hlavně, co ochutnají, to také hned kupují. „Rozhodli jsme se až do prvních mrazů takto nabízet zájemcům nejen naše kvalitní čaje, ale také kávu, čokoládu a sezónní zboží. Různí dodavatelé nás začali podporovat a my jejich nabídku hned posíláme mezi zákazníky. Přes léto chceme na zahrádce nabízet posezení u sklenky vína,“ říká Milan Provazník, syn majitelky obchodu. Obchodu, který se v devadesátých letech proslavil kvalitní čerstvou zeleninou i ovocem z různých končin světa. „Ovoce a zeleninu držíme i přes konkurenci v okolí dál. Stále je dost těch, kteří věří v to, co prodáváme, a vědí, že se u nás nezklamou,“ dodává podnikatel ze známé rodinné firmy.

Uvnitř obchodu jsou vedle sezónních produktů stále nejžádanějším sortimentem dárkové košíky, výtečná vína, čokolády nebo například hit těchto dnů – fíky v čokoládě. K Provazníkům se prostě chodí pro kvalitu.

Jan Murárik  . 

provaznikkprovaznikum

K Provazníkům se chodí pro nádherné dárkové koše

provazniknez

Než nakoupíte, ochutnejte

provaznikposedet

Posedět můžete také uvnitř krámku

provaznikuprovazniku

U Provazníků narazíte na kvalitu i originalitu

provaznikvedle

Vedle výborné kávy nabízejí Provazníkovi skvělé čaje

provaznikvregalech

V regálech si vyberete desítky kvalitních čajů z celého světa

provaznikzastavte

Zastavte se, jste vítáni


Počasí Kladno

Předpověď počasí