Bronz v Rozdělově, nově otevřené solární studio

Opalování v soláriích je pod dohledem odborníků zdravé a pokožka těla získá už po několika návštěvách studia krásné bronzové opálení. Studia, kde o vás pečují odborníci, najdete v Kladně pod značkou Bronz manželů Šťáhlavských. O nové provozovně v Rozdělově jsme si povídali s Petrem Šťáhlavským.

Proč mám chodit do solária?
Opalováním v soláriu si takzvaně předopálíte kůži a krásné opálení si můžete udržovat po celý rok,  i když je venku zima a sluníčko nesvítí. Solárko má biopozitivní účinky pro náš organismus, jeho obranyschopnost, posílení imunitního systému a tvorbu vitaminu D. Solárium produkuje v organismu tvorbu endorfinů, hormonů štěstí. Zákazníci uvádějí, že je solárium pro ně zdrojem energie a cítí se po opalování dobře.

Jak se o mě ve studiu postaráte?
Od A do Zet (usmívá se). Jsme vyškolený tým, který odborně doporučí vhodné solárium danému typu pleti, délku opalování a četnost návštěv, abyste byli spokojeni s barvou opálení. Vybereme vám i solární kosmetiku pro maximální efekt opálení a zdravě vypadající pokožku.

Z jakých typů solárií si u vás mohu vybrat?
Dlouhodobě spolupracujeme se špičkovými značkami solárií Ergoline a Megasun. Ve studiu v Kladně Rozdělově nabízíme horizontální solária značky Ergoline, která nabízí komfortní opalování a vertikální solárium Megasun s vibrační deskou s vysokou intenzitou cvičení. Ta posiluje i zpevňuje svaly a zároveň zlepšuje krevní oběh.

Co u vás získám navíc?
Každý měsíc připravujeme pro zákazníky zvýhodněné opalování. Nyní opalujeme za zaváděcí cenu 10 korun za minutu ve všech soláriích při platbě v hotovosti. S permanentkou vyjde opalování na 8 korun za minutu. Aktuálně připravujeme nový věrnostní bodový program, v rámci kterého si klient může vybírat opalování nebo solární kosmetiku zdarma. Permanentky jsou přenosné mezi oběma studii v Kladně, tedy v Kročehlavech a Rozdělově. Zákazníkovi s permanentkou nabízíme zdarma v rámci opalování vynikající kávu Lavazza jak v příjemném prostředí studia, tak i možnost odnést si kávu s sebou. Více informací najdete na webové adrese www.studiobronz.cz

 - red -

solar5

solar2lepsi

solar3

solar4

solar6

solar7

solar8

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí