Na místě rozdělovské hospůdky bývalo školicí středisko Jednoty, které stále objekt patří. Po školení si tady soukromníci nejprve otevřeli Tabák a stáčeli víno. Posledních deset roků sem chodí lidé jen na dobré pivo, protože v pivnici není kuchyň.
Kromě dobrého piva, plného stolu denních štamgastů a velmi pěkného interiéru vás odjinud asi do hospody Na Kotvě nic nepotáhne. Ještě tak, když pojedete nějakou cyklotoulku, může se vám po cestě tahle oáza se zahrádkou hodit. „Zábavu si tady dělají místní sami. Grilují, slaví, tančí. K nám chodí sídlištní směs. A vnitřek jsem vyladil do námořnického, protože se mi to líbí. Jiný význam v tom nehledejte,“ usmívá se majitel pivnice Pavel Kopal.
Otevírací doba: pá – so (10 – 00.00), ne (10 – 24), po – čt (10 – 24) – tohle je na dveřích, jinak se prý často zavírá s posledními hosty
Druhy točených piv a jejich ceny: Krušovice desítka (24 Kč), jedenáctka (25 Kč), dvanáctka (27 Kč)
Hotovky: ne
Specialita podniku: žádná
Nejdražší panák: rum Zacapa (85 Kč)
Wi-fi/televize: ano
Chuťovky k pivu: utopenec, brambůrky
Počet míst: 50 (plus 40 zahrádka)
Počet štamgastů: 20 pravidelných
Zábava: samogrilování v létě na zahrádce
Pozn. red.: uvedené ceny a nabídka podléhají aktuálním úpravám
Jan Murárik
Majitel si potrpí na stylové staré věcičky
Na Kotvě máte na pivo čas
Námořnický styl kam oko dohlédne
Salonek plný her
Stylová záchrana visí hned u východu
Tady je prostě Na Kotvě...
Na Kotvě je to hezký
Zahrádku mají v oblibě místní i cyklisté
Za pípou je majitel Pavel Kopal
- Na Garážích je řidičská oáza< Předchozí
- Pod červeným bukem je lákavé posezeníDalší >