Na Kotvě s vlastní zábavou

Na místě rozdělovské hospůdky bývalo školicí středisko Jednoty, které stále objekt patří. Po školení si tady soukromníci nejprve otevřeli Tabák a stáčeli víno. Posledních deset roků sem chodí lidé jen na dobré pivo, protože v pivnici není kuchyň. 

Kromě dobrého piva, plného stolu denních štamgastů a velmi pěkného interiéru vás odjinud asi do hospody Na Kotvě nic nepotáhne. Ještě tak, když pojedete nějakou cyklotoulku, může se vám po cestě tahle oáza se zahrádkou hodit. „Zábavu si tady dělají místní sami. Grilují, slaví, tančí. K nám chodí sídlištní směs. A vnitřek jsem vyladil do námořnického, protože se mi to líbí. Jiný význam v tom nehledejte,“ usmívá se majitel pivnice Pavel Kopal.

Otevírací doba: pá – so (10 – 00.00), ne (10 – 24), po – čt (10 – 24) – tohle je na dveřích, jinak se prý často zavírá s posledními hosty

Druhy točených piv a jejich ceny: Krušovice desítka (24 Kč), jedenáctka (25 Kč), dvanáctka (27 Kč)

Hotovky: ne

Specialita podniku: žádná

Nejdražší panák: rum Zacapa (85 Kč)

Wi-fi/televize: ano

Chuťovky k pivu: utopenec, brambůrky

Počet míst: 50 (plus 40 zahrádka)

Počet štamgastů: 20 pravidelných

Zábava: samogrilování v létě na zahrádce

Pozn. red.: uvedené ceny a nabídka podléhají aktuálním úpravám

Jan Murárik

nakotvemajitel

Majitel si potrpí na stylové staré věcičky

nakotvenakotve

Na Kotvě máte na pivo čas

nakotvenamornicky

Námořnický styl kam oko dohlédne

nakotvesalonek

Salonek plný her

nakotvestylova

Stylová záchrana visí hned u východu

nakotvetady

Tady je prostě Na Kotvě...

nakotvetoje

Na Kotvě je to hezký

nakotvezahradku

Zahrádku mají v oblibě místní i cyklisté

nakotvezapipou

Za pípou je majitel Pavel Kopal

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí