
Tuhle restauraci na kladenském zimáku už provozovalo mnoho „vizionářů“. Většina z nich své snahy po nějaké době zabalila. Ovšem nyní to vypadá, že by restaurace Mezi puky mohla vydržet pod jedním provozovatelem mnohem déle.
„Osvědčilo se nám otevřít do čtyř hodin odpoledne. Večer už na zimák mimo sezonu nikdo nezavítá. V sezoně zase zavíráme až s posledními fanoušky, tedy pokud je k tomu důvod, jako například výhra Rytířů. Prostě řídíme se plně heslem ´Náš zákazník, náš pán´,“ říká provozovatel restaurace Emil Chejn.
Kdo od doby předcházejícího provozovatele do restaurace nepřišel, asi by ji nepoznal. Interiér prokoukl, je světlejší s více hokejovými motivy, přesto střízlivý.
Otevírací doba: Po – So (10.00 – 16.00 h., pokud fanoušci slaví, zavírá se až s posledním z nich), Ne - zavřeno
Druhy točených piv a jejich ceny: Krušovice, desítka (26 Kč), jedenáctka (29 Kč, ta se netočí po dobu zápasů Rytířů)
Hotovky: česká klasika (od 65 po 85 Kč)
Specialita podniku: největší promítací „plátno“ v Kladně
Nejdražší panák: whiska (60 Kč)
Wi-fi/televize: ano
Chuťovky k pivu: dvě nožičky tenké vakuově balené klobásy (35 Kč, Emil Chejn porci odhaduje ke třem pivům)
Počet míst: 85 (na stojáka se do výčepu vejde až 400 lidí)
Počet štamgastů: cca 40
Zábava: kromě jasně dané polohy na sportovišti také promítání sportovních přenosů
Jan Murárik
Emil Chejn se svými oblíbenci
Gumák Jarda Jágr dostal prý od dětí co proto...
Hosty prý velmi zaujaly fotografie slavných kladenských hráčů na sloupech
Lokál je čistý a pěkně světlý
Největší promítací plocha široko daleko
Provozovatelé restaurace vytvořili na zdi vzpomínku na zašlou slávu
Stylová výzdoba od Karmazína
Tady před i po zápase Rytířů sedí hokejový fanklub
Téhle fotografie si Emil Chejn považuje. Na buly je Plekanec, v bílém dresu za ním Jágr...
Východ proti vchodu do hráčských kabin
Za pultem jsou dva výčepy
- Loreta s domácí atmosférou< Předchozí
- Kdo chce ochutnat Kladno, musí do ShockuDalší >