Dům s restaurací tu stojí od první světové války. Historici v současné době pátrají po jeho vývoji. Domnívají se, že sem lidé chodili do letní restaurace a od toho název Letná.
Po rodině Galušků, která Letnou zřejmě proslavila nejvíc v její novodobé historii, převzala restauraci skupina podnikatelů. Ti ji přetvářejí k obrazu svému, co zůstalo, je vysoká kvalita pokrmů i nápojů. U jídel je nově podtržena grilem Josper, u nápojů pak kvalitním výběrem vín či kávy. Od jara do podzimu je Letná proslulá prostornou zahrádkou.
Otevírací doba: denně (11 – 22)
Druhy točených piv a jejich ceny: Birell nealko (36 Kč), Plzeň (39 Kč), Zichovec desítka (31 Kč), speciál (39 Kč)
Hotovky: zvýhodněné menu české kuchyně (89 – 119 Kč)
Specialita podniku: pokrmy připravované na grilu Josper
Nejdražší panák: Zacapa (100 Kč)
Wi-fi/tv: ano/ne
Chuťovky k pivu: domácí brambůrky s tymiánem (49 Kč), komplet – lahev vody, víno a brambůrky (100 Kč)
Počet míst: 59, zahrádka 102
Počet štamgastů: bez určení (v databázi je 3 500 zákazníků)
Zábava: klasická restaurace pro oslavy
Pozn. red.: uvedené ceny a nabídky podléhají aktuálním úpravám
Jan Murárik
Bar s výčepem je hned u vchodu do restaurace
Dopolední čekání na hosty
Před vchodem jsou dvě áčka pestré nabídky
Rodiny s dětmi jsou vítány
Tady nepotřebujete tištěnou nabídku, stačí si přečíst menu na stěně
V letní sezoně láká Letná na parádní zahrádku
Zrcadlo na zdi prodlužuje dojem velikosti jídelní části
- K Černému rytíři jen na oběd< Předchozí
- Horník otevírá za rozbřeskuDalší >