Před rokem postavil na nohy hospodu Na Amálce, teď se to samé chystá provést s restaurací v útrobách zimního stadionu. Ostatně zvolil pro ni výstižný název Na zimáku. Jaroslav Tesař, gólman fotbalového SK, věří, že se stane oblíbeným místem nejen pro sportovce kladenských klubů, ale i pro širokou kladenskou veřejnost. Zítra začíná!
„Amálku rozhodně kvůli Zimáku nepouštím. Chceme Zimák dostat do podvědomí lidí jako restauraci, kde se velmi dobře najedí od desáté dopoledne do zavíračky. Ze Zimáku budeme jídla i na objednávku rozvážet a vařit polední hotovky i pro Amálku. Přesouváme z Amálky kuchaře Tomáše, na kterého si naši hosté zvykli, a za kterým se na Amálku naučili chodit,“ říká populární „Týsa“.
Otevírací doba: po – ne (10 – 22, spíše do posledního hosta)
Druhy a ceny točených piv: Bakalář, deset až speciály (ceny od 24 do 32 Kč)
Hotovky: česká kuchyně, omáčky, řízky, smažák i lehčí jídla pro sportovce (75 – 100 Kč)
Specialita podniku: restaurace pro všechny sporty v okolí (hokej, hokejbal, volejbal, florbal, bojová umění, fotbal, tenis)
Nejdražší panák: whiska (55 Kč)
Wi-fi/tv: ano
Chuťovky k pivu: utopenec, klobása, párek, hermelín (od 35 do 55 Kč)
Počet míst: základní plac 60 (dá se rozšířit na akce), salonky 30
Počet štamgastů: neurčeno
Zábava: sledování sportovních přenosů, posezení před a po sportovním vyžití
Jan Murárik
Do čela restaurace se vrátila hokejová brána se skleněným Stanley Cupem
Jarda otevírá restauraci bez zbytečných ozdob
Klub má dohodu s Bakalářem a Zimák ji ctí
Salonky pro soukromá setkání jsou připravené
- Za kladenskými putykami. U Koček čepují kočky< Předchozí
- Original Flora předběhla v Kladně dobuDalší >