
Bývala tu kavárna, nyní se už rok pod nápisem kavárna skrývá bistro s domácí kuchyní.
Rodinný podnik si zakládá na svých receptech přípravy především českých pokrmů. Kuchařka Štěpánka zavařuje vlastní marmelády a má vlastní recept na kulajdu, za kterou se v poledne sbíhají desítky vděčných strávníků.
Otevírací doba: po – pá (7.30 – 18), so (9 – 16), ne (11 – 16)
Druhy a ceny točených piv: Gambrinus desítka (28 Kč)
Hotovky: mexická a česká kuchyně (85 – 110 Kč)
Specialita podniku: kulajda (30 Kč), tatarák (250 Kč), snídaňové menu (70 – 80 Kč)
Nejdražší panák: koňak (90 Kč)
Wi-fi/tv: ano/ne
Chuťovky k pivu: plněná tortilla (119 Kč)
Počet míst: 42
Počet štamgastů: 20
Zábava: společenské akce, domácký přístup obsluhy
Pozn. red.: uvedené ceny a nabídky podléhají aktuálním úpravám
Jan Murárik
Bistro je příjemně prosvětlené
Čerstvé ovoce jde okamžitě do marmelády či džemu a poté k zákazníkům v různých podobách na stůl
Gambrinus čepuje a kávu vaří pan domácí
Ke kávě či vínu si můžete přidat duševní zákusek
K posezení se využilo každé volné místo
Vyhlášená kulajda
- Kavárna Bez konce, posezení „za bukem“< Předchozí
- K-1 nabízí levné chuťovkyDalší >