Ještě když to bývalo Double Café, chodívalo se tam za Filipem Marcinkem a jeho vyhlášenými snídaněmi.
Teď má restaurace třetí či čtvrtý název, ale V pohodě ji vystihuje zřejmě nejlépe. Současný provozovatel sází na kvalitní kuchyň, dobrou kávu a výběr kvalitních vín.
Otevírací doba: denně 11.00 – 22.00 h., v pátek a v sobotu navíc zavírací doba i dohodou
Točená piva: Plzeň (35 Kč), Gambrinus (27 Kč)
Hotovky: česká i mezinárodní kuchyně (110 – 125 Kč)
Specialita podniku: maxi domácí gyros burger (95 Kč), v těchto dnech se chystají speciality italské kuchyně
Nejdražší panák: whiska (70 Kč)
Wi-fi/tv: ano
Chuťovky: tataráček (120 Kč), gurmánský špíz, ďábelský toast, kuřecí jatýrka na grilu (vše zhruba od 65 do 70 Kč)
Počet míst: 34
Počet štamgastů: neurčen
Zábava: skupinové oslavy, sportovní přenosy
Jan Murárik
Hudební nástroj prý potřebuje opravu
Kozel na pípě je zatím slepý
Nechybí nabídka vín
Od časů Double Café se interiér mnoho nezměnil
Televize pro sportovní štamgasty
- Za kladenskými hostinci. V Bažantnici se nenudíte< Předchozí
- V Hai Ming si naber, co sníšDalší >