V pohodě je to na pohodu

Ještě když to bývalo Double Café, chodívalo se tam za Filipem Marcinkem a jeho vyhlášenými snídaněmi. 

Teď má restaurace třetí či čtvrtý název, ale V pohodě ji vystihuje zřejmě nejlépe. Současný provozovatel sází na kvalitní kuchyň, dobrou kávu a výběr kvalitních vín. 

Otevírací doba: denně 11.00 – 22.00 h., v pátek a v sobotu navíc zavírací doba i dohodou 

Točená piva: Plzeň (35 Kč), Gambrinus (27 Kč)

Hotovky: česká i mezinárodní kuchyně (110 – 125 Kč)

Specialita podniku: maxi domácí gyros burger (95 Kč), v těchto dnech se chystají speciality italské kuchyně 

Nejdražší panák: whiska (70 Kč)

Wi-fi/tv: ano

Chuťovky: tataráček (120 Kč), gurmánský špíz, ďábelský toast, kuřecí jatýrka na grilu (vše zhruba od 65 do 70 Kč)

Počet míst: 34

Počet štamgastů: neurčen

Zábava: skupinové oslavy, sportovní přenosy

Jan Murárik

pohodahudebni

Hudební nástroj prý potřebuje opravu

pohodakozel

Kozel na pípě je zatím slepý

pohodanechybi

Nechybí nabídka vín

pohodaodcasu

Od časů Double Café se interiér mnoho nezměnil

pohodatelevize

Televize pro sportovní štamgasty

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí