Kladenský mítink dostanete naservírovaný až domů

Kladno Indoor 2023, atletický mítink, který pořádá klub A.C. TEPO Kladno, dostanou fanoušci světové atletiky naservírovaný až do svých obydlí. Uskuteční se v sobotu 28. ledna.

Čtyři závody ve dvou disciplínách, to je tradiční atletický mítink v kladenské hale na Sletišti. I ve čtvrtém ročníku si odborná i laická veřejnost vychutná večerní představení ve vrhu koulí a skoku vysokém v podání obou pohlaví z celého světa.
„Počítáme opět s největší českou hvězdou v kouli Tomášem Staňkem, ve skoku vysokém obhajuje prvenství Majd Eddin Ghazal, který startuje v barvách našeho klubu. Výšku žen zkrášlí například Julia Chumachenko. Ale ani koule žen nebude bez atraktivních závodnic,“ říká za pořadatele Jakub Kubálek.
Kladenská atletická hala není uzpůsobena pro početné zastoupení fanoušků na tribunách či podél sportovišť. Proto klub zajistil přímé přenosy na několika adresách sociálních sítí. „Jsme rádi, že umožníme sledovat každý pokus živě na streamu, You Tube, klubovém i svazovém Facebooku, záznam se vstupem pořídí také Česká televize,“ doplnil kladenský radní Jiří Klesnil, předseda A.C. TEPa Kladno.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí