Kladno vyhrálo základní část

Hokejoví Rytíři sice v Benátkách po samostatných nájezdech prohráli 2:3 (0:0, 1:1, 1:1), ale slaví celkové prvenství v základní části WSM ligy. 

Ve středu se Rytíři po zápase s Prostějovem (18.00 hod.) rozloučí s domácím publikem. Se svými fanoušky se opět setkají v pondělí 29. února, kdy v úvodu čtvrtfinále play off hostí zatím neznámého soupeře. Toho určí předkola play off, ve kterém se střetne tým na sedmém místě s týmem na desáté příčce a osmý s devátým. Postupující do čtvrtfinále určí třetí vítězný zápas.

V Benátkách si Rytíři připsali třetí remízu v základní hrací době ze čtyř posledních zápasů. Bek Těrnavskyj vstřelil premiérový gól v kladenském dresu a Stach se přiblížil na dva kanadské body absolutnímu rekordu soutěže. 

Branky a nahrávky: 2. Havlín (Plodek, Hrníčko), 52. Hlaváč (Kajínek), rozhoduící nájezd proměnil Hlaváč – 36. Těrnavskyj (Ptáček, Pitule), 50. Kindl (Stach)

HC Benátky nad Jizerou: Novotný (Vacek) – Plutnar, Havlín, Kurka, Kajínek, Pabiška, Ulrych, Hubáček – Jonák, Černoch, Pletka – Rys, Lakatoš, Hlaváč – Hrníčko, Plodek, Víšek – Ordoš, Špaček, Dlouhý.

Rytíři Kladno: Cikánek (Mensator, střídal Cikánka na samostatné nájezdy) – Kehar, Nash, Růžička, Mrázek, Ptáček, Těrnavskyj, Gutwald – Rudovský, Machač, Procházka – Bílek, Stach, Kindl – Dvořáček, Pitule, Redlich – Dalecký.

Jan Murárik

benatkytabule


Počasí Kladno

Předpověď počasí