Štěpán Trojan: Rytíři dojdou do baráže a my můžeme překvapit extraligu

Patří k nadějím kladenského volejbalu i do základní sestavy extraligového týmu. Štěpán Trojan (21) se navíc stane po dobu hokejového play off „tipérem“ Vašeho Kladna.

Jak moc sledujete hokejové Rytíře?
Fandím jim, ale na jejich zápasy jsem se v téhle sezoně příliš často nedostal. Kryjí se totiž s našimi zápasy, nebo tréninky. Ale jejich play off určitě navštívím. Na kladenské juniory, kde má moje sestra přítele, jsem se dostal častěji…

Jaký jste tipér?
Špatný. Když si dám na přesný výsledek, většinou ho neuhádnu. Podle mě raději nesázejte (směje se). Když už jsem nějaký přesný výsledek trefil, tak spíš u národního týmu, než u Kladna. Doufám, že v play off budu úspěšnější.

Koho ze tří potencionálních soupeřů byste Kladnu přál nejvíc?
Litoměřice, aby to neměli daleko. Ústí nad Labem přehrají čtyři nula na zápasy a Kadaň taky není těžký soupeř.

Co v semifinále?
To nemusíme řešit. Rytíři, to je hokejový válec a s Ádou Stachem v čele projdou do baráže.

Kam projde volejbalové Kladno?
Dřeme a vychází nám to bodově. Nejdůležitější zápas základní části přijde nyní v Ústí nad Labem. Když tam vyhrajeme za tři body, měli bychom mít play off jisté. A když už bych si v něm mohl vybrat soupeře, tak nejradši bych šel na České Budějovice, na které umíme z těch největších favoritů zahrát nejlíp. V takovém případě se klidně může stát, že se o nás bude psát jako o největším překvapení extraligy (směje se).

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí