Kanonýry čeká poslední zápas základní části

V posledním kole základní části se Kanonýři postaví v sobotu od 19 hodin Hattricku Brno. Oba týmy mají při tříbodové výhře naději na 4. místo a právo začátku čtvrtfinále v domácí hale, ale potřebují k tomu prohru České Lípy (Kladnu by stačilo, aby Lípa ztratila bod) a Startu98.

Hattrick se v roce 2015 vyhříval na čele tabulky, ze kterého jej v lednu sesadilo právě Kladno výhrou v Brně 11:6. Brňané však měli slabší už prosinec, ve kterém získali 2 body ze tří zápasů. Leden byl pro ně ještě horší, 4 x prohráli a začali se bát o účast v play off. Po nepříjemném období však Hattrick zvládl klíčové duely v Rožnově a s Black Angels, čímž si zajistil umístění v osmičce. V posledním zápase Brno schytalo debakl 4:14 v Liberci. Nejproduktivnějším hráčem týmu je na střídavý start z Ostravy zapůjčený Kolajta, za kterým jsou v závěsu zkušení Houšť s kapitánem Houbalem.

Kladno v minulém týdnu potvrdilo postup do play off vítězstvím 9:6 nad Rožnovem. V utkání poprvé v základní sestavě nastoupil Louvar, který si rovnou připsal 3 kanadské body (2+1). Kladenští v prvním vzájemném střetnutí zaskočili do té doby vedoucí Brno a zvítězili 11:6. Povede se Kanonýrům stejně i před domácím publikem v SH BIOS?

- tl -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí