Fotbalistky Libušína pilují formu na jaro

Ani divizní fotbalistky Libušína přes zimu nezahálejí. Trénují třikrát týdně, v úterý mají kondiční tréninky na Sletišti, ve čtvrtek silové tréninky v Libušíně v tělocvičně a každou neděli herní tréninky na umělce v Tuchlovicích.

Kromě toho již odehrály dva přípravné zápasy, ve kterých však pokaždé inkasovaly pět gólů. "Nejprve jsme podlehli Zlíchovu a druhý duel jsme odehráli v rámci soustředění proti prvoligovým fotbalistkám Bohemians Praha U18. Ty nám ukázaly, jak se hraje fotbal, a ač jsme dlouho vzdorovali, obdrželi jsme opět pět branek. Byla znát veliká únava po soustředění na Šumavě, kde jsme strávili skvělé čtyři dny v penzionu Ekosport, jehož majitel pochází z Kladna a je otcem slavného futsalisty Davida Friče," říká Roman Zeisl, trenér Libušína.

Jeho svěřenkyně mají také za sebou dva halové turnaje. V domácím prostředí a v silné konkurenci obsadily 9. místo z 12 týmů, když z vítězství se radoval celek Příbrami. Druhý turnaj libušínské fotbalistky odehrály hned druhý den v Chebu a skončily na šesté příčce z osmi družstev, prvenství získal tým Chyše.

"Nyní nás čeká třetí přípravný zápas, ten odehrajeme v neděli 6. března v Jablonci, o týden později jedeme do Vědomic a generálku odehrajeme 19. března v Teplicích, kde se ve dvojzápase střetneme s tamní U18 a Ústí nad Labem U18. První soutěžní kolo je na programu 26. března od 11.00 hod. v Postoloprtech a připraveno bude celkem 22 aktivních hráček! Podzim se nám nepovedl, a tak věříme, že vše napravíme na jaře!" uzavírá Roman Zeisl.

- mar -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí