Na rozloučenou s turnajem SK prohrál

Zimní turnaj Meteoru je pro fotbalisty kladenského SK minulostí. Dnes odpoledne podlehli Zápům 1:3 (0:2).

Pro Kladenské to byla letošní premiéra na přírodní trávě. Nehrálo se tedy na umělce pražského Meteoru, nýbrž v Semicích, kam to soupeř, který si o přírodní povrch Kladno požádal, měl blíž.

První poločas výkon SK nezvyklému terénu odpovídal. Kladenští hráli zakřiknutě, k tomu navíc rozhodčí Zápům připískával a ty se po dvou standardkách také ujaly vedení. Jeden gól padl z rohu, druhý po trestném kopu. „Těch standardek bylo na můj vkus až příliš…“ konstatoval po odchodu do kabin Pavel Bartoš, vedoucí týmu SK.

Po změně stran se změnil i výkon Kladna. Chvílemi bylo lepší než protivník a zaslouženě, ze standardky, vyrovnalo, když odražený míč do sítě umístil Pechr, který tak dal druhý gól ve dvou zápasech v řadě (minulý zápas rovněž po zahrané standardní situaci). Kladenští ovšem místo srovnání skóre v poslední minutě potřetí inkasovali.

„Pro nás velmi slušná generálka. Zaměříme se na rozehrávku, abychom překonali snadněji odpor soupeře,“ dodal trenér Ivan Pihávek.

Sestava SK: Tesař – Suchý, Pechr, Hanzlík, Kalina, Štoncner, Veselý, Růžička, Bořík, Kraus, Jung (střídání – J. a T. Procházkové, Borák, Šíma).

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí