Tým „Ovcí“ přestřílel Žilinu

Amatérská hokejová liga dospěla ke konci. Její poslední střetnutí obstarali hráči Ovcí z Kamenných Žehrovic (na úvodním snímku) a Žiliny. Ovce – Žilina 8:3 (2:1, 3:2, 3:0).

Přestože jde o amatérskou soutěž, utkání diváky rozhodně nenudilo, nabídlo mnoho gólů, a také představilo několik zajímavých tváří na obou stranách.

Týmy vlétly do zápasu s chutí a touhou bojovat o každý metr na ledě. První dějství přineslo vyrovnaný hokej s konečným výsledkem 2:1 pro domácí. Druhá třetina byla gólově nejbohatší a zhruba čtyři desítky diváků na kladenském zimním stadionu musela bavit. Po třech rychlých trefách Žehrovic se probudila také hostující ofenziva a dvěma góly se Žilina dostala zpět do zápasu. 

V poslední části již Ovce kontrolovali hru a dokázali přidat ještě další tři branky a zpečetili tak svoje prvenství v soutěži.  

O pořádek v zápase se staral ostřílený rozhodčí „Pinda“ Řešátko, který v zápase udělil třicet trestných minut. Přesto se duel táhl v duchu fair play a úsměvy jen dokazovaly radost ze hry na obou stranách.

V dresu Žiliny nastoupili například hokejový komentátor Vašeho Kladna a hokejová legenda Jan Kruliš s bratrem Ondřejem, nebo bývalý ligový hráč Ladislav Náprstek.

Na opačné straně bylo k vidění o několik zvučných jmen víc. Bývalí vynikající hráči Milan Ruchař, Zdeněk Hrabě ml., Jiří Petrus nebo jistota v brance Milan Kolísek. Utkání si nenechal ujít ani frontman skupiny The Beatles Revival Kladno Luděk Maulis, který po operaci naskočil do zápasu na jediné střídání. „Neměl bych po nedávném lékařském zákroku hrát, ale chtěl jsem tu být a užít si zápas s ostatními,“ uvedl kladenský „Lennon“.

HC Ovce Kamenné Žehrovice: Kolísek - Pospíchal, Rejthar, Šindler, Petrus, Tuma, Hrabě, Ruchař, Khop, Christl, Saska, Sládek, Kilián, Šašek, Blažek, Maulis, Dzurik

SK Velc Žilina Old Boys: Juhász - Náprstek, Kruliš J., Kruliš O., Hanáček, Folprecht, Veselý, Evan, Möstl, Šach, Stříbrný, Karfuz, Kodraz, Huml, Procházka.

Matouš Soukup

ovcebratri

Bratři Krulišové


Počasí Kladno

Předpověď počasí