Dobře rozehraný zápas Libušín k vítězství nedotáhl

Do zápasu s Horní Břízou šly fotbalistky Libušína s jediným cílem - zvítězit! Neboť právě toto utkání je mělo posunout na konečnou a hezkou sedmou příčku.

Bohužel se to nepovedlo a Libušín bude rád za osmé místo, které ještě nemá jisté. "Zápas jsme začali dobře, drželi jsme míč na polovině soupeře, dařila se nám kombinace a v desáté minutě jsme šli dokonce do vedení. Pak se ale hra vyrovnala, hrálo se ve středu hřiště, ale bohužel jen soupeř si vytvářel a proměňoval šance. Rozdílem mezi námi a Horní Břízou byla určitě hostující Čechurová, která má zkušenosti i z Viktorie Plzeň a byla u všech branek. V dalším utkání nás čeká silná Chyše, která se pere o první příčku, o které se rozhodne právě v posledním kole. Po zápase je v plánu rozlučka, budou vyhlášeny nejlepší hráčky, nejlepší docházka a představen plán pro příští sezonu," informoval libušínský trenér Roman Zeisl.

SK Baník Libušín - Horní Bříza 1:3 (1:1)

10´ Káťa Nedvědová 1:0, 14´ Jindrová 1:1, 62´ Čechurová 1:2, 65´ Šamanová 1:3

SK: Váňová - Dorážková, Němcová, Hejtmanská, Pokorná - Landová, Slámová "C", Yeskina (46 Jelínková (89´ Erbová))´, Marešková (87´ Kvapilová) - Nedvědová, Paurová ( 44´Nováková (74´ Friedbergerová)

- red -

Foto: Baník Libušín

libusinnazemi

I ženský fotbal bolí...

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí