Video. Z toho běhá mráz po zádech. Cverna spáruje s Iblem

Je to, jako když se díváte na souboj Goliáše s Davidem. Sparing mezi „supertíhou“ Alexem Cvernou (40) a těžkou Jakubem Iblem (25) ale stojí za to. Oba borci by měli bojovat tento víkend v hale Na Podvinném mlýně o titul mistra republiky. Alex by měl nastoupit v MMA, Jakub v K-1 a full contactu. 

„Jdeme do sebe ostře. Určitě se nešetříme, to by pak nemělo cenu,“ říká Jakub Ibl, provozovatel Mystery Gymu. A právě u něj se poslední dny tenhle zvláštní sparing odehrává. Stojí v něm proti sobě neporovnatelní soupeři. 

„Chci, aby si Kuba zvykal na pořádný rány a pak, když dostane granát od soupeře ve své váze, bude se mu to zdát jako pohlazení od babičky,“ směje se v současné době nejlepší kladenský zápasník v MMA z týmu PRO7. 

Tahle dvojice není zvláštní jen rozdílností postav, tihle dva si ještě nedávno nemohli přijít na jméno. „To je pravda. Nerozešli jsme se kdysi v dobrém a vůbec jsme spolu nemluvili. Pak jsme oba dostali rozum a jsme opět velmi dobří přátelé,“ vysvětluje Ibl a Alex souhlasně přikyvuje. Držme o víkendu oběma palce. Bojují přeci i za Kladno!

Jan Murárik

cvernazada

Záda jak billboardy...


Počasí Kladno

Předpověď počasí