Hokejisté tvrz Slovanu nedobyli

Na hřišti kladenského Slovanu sehrála turnaj zhruba šedesátka fotbalových i hokejových elévů. 

Nápad se zrodil v hlavě bývalého hokejisty Michala Havla, působícího ve Slovanu v roli kondičního trenéra přípravek. Kromě místních okresních přeborníků přípravek, svěřenců trenérů Záruby a Čánského, se na hřišti proháněli jedenáctiletí a mladší kladenští Rytíři a stejně staří kluci z Hvězdy Praha vedení bývalým šéftrenérem kladenské hokejové mládeže Josefem Zajícem. 

„Končíme předprázdninovou přípravu a rádi jsme přijali pozvání pro její zpestření. A také proto, že takové borce kluci nevidí každý den,“ připomněl stále kladenský patriot fakt, že pozvání mezi kluky přijali kladenští odchovanci a výborní hokejisté Ondřej Pavelec a Michael Frolík. Fotky a kartičky s jejich podpisy se staly pro mladé sportovní naděje cenným sběratelským kouskem.

Borci od trávníku nakonec své území před těmi od ledu uhájili a turnaj šesti družstev, každý oddíl postavil dvě, vyhráli. Nebylo to ale to nejdůležitější. „Strašně nás to bavilo, nejvíc penalty na konci zápasů. A také jsme se mohli vyfotit s Pavelcem a Frolíkem,“ hodnotili shodně vydařené odpoledne s pusami mastnými od opečených špekáčků bratři Havlůjové z vítězného týmu. 

 - mm -

slovanfrolda

Frolda se podepisuje na kopačku

slovanhadejte

Hádejte, komu patří tohle jméno...

slovanjedna

Jedna do rodinného alba..

slovankopacka

Kopačka s autogramem Pavelce je hned cennější

slovannafrolika

Na Frolíka s Pavelcem se na Slovanu stála fronta

slovanprosim

Prosím, prosím, fotku, děkujeme...

slovanselficko

Selfíčko s Ondrou

slovanturnajem

Na turnaji vládla výborná nálada i při focení s hokejovými hvězdami...

slovanucastnici

Účastníci turnaje

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí