Sólíčko Honzy Kruliše. První výhra za tři body

Včerejší utkání proti Litoměřicím přineslo první tříbodovou výhru a také o něco lepší hru než v předchozím zápase. Nemůžu se ale neustále ubránit pocitu, že mančafty, jako jsou Litoměřice, musíme přehrávat výrazněji a především v herním projevu suverénněji, pokud chceme pomýšlet výše.

Jedině Machač se svými spoluhráči v útoku včera předvedl hru, kterou všichni očekáváme. Velký pohyb a především permanentní tlak všech tří útočníků do branky přinesl v jejich podání tři branky. Do budoucna je třeba, aby se k nim přidaly i další lajny, na kroužení po rozích se už bohužel nehraje.

Co nás ale v současné době pálí asi nejvíce, jsou přesilovky. Postrádáme tvořivého obránce s kvalitní střelou, který by kvalitní přihrávkou a především přesnou střelou, která projde až na branku a netrefí prvního stojícího hráče, dal možnost dorážet kotouče hráčům před brankářem. Zatím je vše příliš komplikované a čitelné, je třeba víc jednoduchosti a především střelby. Nebylo by od věci dát více prostoru druhé přesilovkové formaci, když se první nedaří podle představ.

Středeční utkání se Slavií ukáže, jak na tom opravdu jsme.

H.K.     


Počasí Kladno

Předpověď počasí