Přestřelka v závěru Libušínu body nepřinesla

Ve třetím divizní kole čekal na Libušín zatím nejsilnější soupeř, který se v loňské sezoně umístil na čtvrté příčce v divizi "B". A domácí hráčky vyhrály jen s velkým štěstím. Sahara Vědomice - SK Baník Libušín 2:1 (0:0)

Na malém vědomickém plácku se celý zápas hrál nahoru dolů, avšak mírnou převahu měly přeci jen zkušenější domácí hráčky. Až do 88. minuty se však skóre ani na jedné straně nezměnilo, ale závěr byl infarktový. Nejprve poslala do vedení domácí do té doby dobře hlídaná nebezpečná střelkyně Králová, které ale v zápětí vzala radost výborná Slámová. "V ten moment jsme slavili bod, který už nikdo nečekal. To jsme ale netušili, že za dalších pár vteřin překazí naši oslavu poslední šance domácích. Po rohu do branky uklidila míč kapitánka Phillipová, rozhodčí rovnou ukončil utkání a my tak opouštěli Vědomice s prázdnou," konstatoval libušínský trenér Roman Zeisl. "Je to opět obrovská škoda. Po třech kolech jsme měli mít 5 bodů, místo toho máme pouze jednu plichtu. Jsem ale spokojený s obrazem hry. Tým je mladý a bude se neustále zlepšovat," věří kouč, který zve fanoušky na další zápas Baníku. Ten bude v neděli od 13.30 hod. hostit Postoloprty.

Sahara Vědomice - SK Baník Libušín 2:1 (0:0)

88' Králová 1:0, 90' Slámová 1:1, 92' Phillipová 2:1

SK: Váňová - Dorážková, Nedvědová, Friedbergerová, Pokorná - Landová, Slámová "C", Vavrochová, Yeskina - Poláčková, Erbová

Střídaly (hokejově): Marešková, Paurová

Trenéři: Zeisl, Jakeš, Bobočko

Nejlepší libušínské hráčky: 1) Slámová, 2) Nedvědová, 3) Erbová

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí