Kladno na Tatran nestačilo

Druhým soupeřem Kanonýrů v Superlize byl střešovický Tatran. Ten v prvním kole zvítězil těsně v Pardubicích a v Kladně si počínal suverénně. FBC Kanonýři Kladno – Tatran Střešovice 3:8 (0:3, 1:4, 2:1).

Úvod utkání jasně patřil Tatranu. Kladenští jako by vůbec nebyli na hřišti a na Cmírala se valil jeden útok za druhým. Výsledkem bylo vedení Tatranu 3:0 už v čase 9:19. Hosté za první třetinu vyslali na branku Kanonýrů neskutečných 26 střel, ale do přestávky vydržel tříbrankový rozdíl.

Ve 23. minutě vykřesal naději pro domácí Pertlík, když se premiérovou trefou v nejvyšší soutěži postaral o snížení, Střešovice ale nadále diktovaly tempo hry. Kladno se dokázalo dostat do náznaků šancí, ale ve finální fázi chyběla přesnost. Čtvrtý gól přidali hosté ve 27. minutě a po něm z branky odešel Cmíral, který odnesl zraněním střet se spoluhráčem Tomášem Richtrem. Do branky přišel Pech, který byl do přestávky třikrát překonaný.

Ve třetí části Tatran značně polevil a do zápasu se dostali i Kanonýři. Dalším střeleckým nováčkem v Superlize byl Tomáš Richtr, ale Tatran se hned po 13 sekundách dostal na šestibrankový náskok. Poslední slovo v zápase si vzal Nushart, který 50 vteřin před koncem uzavřel na 3:8 

Zápas 3. kola odehrají Kanonýři znovu v Biosce proti Pardubicím. Duel se uskuteční na státní svátek 28. 9. od 18.00 hod.

Sestava Kladna: Cmíral (od 27. min. Pech) – Holčák, Pertlík, Šťovíček, Přívara, Louvar – Burian, Cvrček, Soukup, Riebauer, Nushart – Blažek (od 41. min. Schuller), Richtr O., Klápa, Prošek, Ritchtr T. 

Branky a asistence Kladna: 22:11 Antonín Pertlík (Jan Louvar), 42:15 Tomáš Richtr, 59:10 Tomáš Nushart (Marek Soukup)

- red -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí