Blok(g) Jindry Neumanna. Zajíček skvostně blokoval

Ve Zlíně jsme vyhráli, ale mě tam dvakrát z našeho volejbalu málem kleplo. Nakonec musím konstatovat, že kluci hráli výborně.

Ovšem první set si prohráli sami. Působili jsme dojmem týmu, který právě přiběhl z nádraží, sotva se stačil převléknout, vlítne na to a dostane to s patnáctkou do hry. Byli jsme absolutně nekoncentrovaní, bez servisu, k tomu jsme vyrobili asi šestnáct chyb. V druhém setu jsme v rozhodujícím momentu odskočili díky dobře zahranému servisu Štěpána Trojana. Odskočili jsme jim a v klidu set dohráli. Ve třetím setu se o mě pokoušel dvakrát infarkt. Vlastními chybami jsme se totiž připravili o velký náskok a málem o set přišli. Musím pochválit Adama Zajíčka, který skvostně blokoval. Bloky měl výborně postavené. Celý tým se v závěru vyvaroval zbytečných chyb a ukázal, proč vede extraligu. 

Podle mého je tohle z dosavadních výher venku nejdůležitější vítězství, protože extraliga byla zvědavá, jak Kladno právě tenhle zápas zvládne, když jedinou porážku dosud utrpělo právě doma se Zlínem. Všichni čekali, co ve Zlíně předvedeme. Lehké to nebylo, i když výsledek 3:1 na to nevypadá. 

Brno, které nás zítra čeká, je o něco lepší než Zlín, ale my máme už vítězné sebevědomí a v Brně můžeme vyhrát. Určitě na to máme, záleží jen na tom, jak k zápasu hráči přistoupí.

Jindřich Neumann, manažer kladenského klubu


Počasí Kladno

Předpověď počasí