Zlepšený výkon ve druhé třetině body nepřinesl. Kanonýři padli v Karlových Varech

Kladenští florbalisté zatím střídají výkony a zejména výsledky jako na houpačce. Poslední vystoupení Kanonýrů bohužel znamenalo prohru 4:6 na půdě Karlových Varů, když si nechali utéct začátek utkání. FB Hurrican Karlovy Vary – Kanonýři Kladno 6:4 (3:2, 0:1, 3:1).

Výsledek utkání výrazně ovlivnil žalostný vstup Kanonýrů do zápasu. Domácí si velice rychle vypracovali tříbrankové vedení. „Zápas rozhodl náš vstup do zápasu, kdy jsme do poloviny první třetiny prohrávali 0:3," zhodnotil kladenský obránce Ondřej Blažek, který byl vyhlášen nejlepším hráčem utkání.

Kanonýrům se sice relativně brzy podařilo vyrovnat na 3:3, poté však nedokázali udržet tlak, který na soupeře vyvíjeli. „Ve druhé třetině jsme zatlačili soupeře na celých dvacet minut na jeho polovinu, ale dokázali jsem z toho pouze srovnat na 3:3. Ve třetí třetině nám pak Vary odskočily o dva góly a vedení si pohlídaly až do konce,“ řekl Blažek.

Kladenští měli v průběhu utkání velké množství střeleckých příležitostí, ve kterých bohužel selhali. „Kromě bídného vstupu do zápasu, který se nám opravdu nepovedl, bylo klíčové neproměňování šancí, co jsme si vytvořili,“ litoval obránce Kanonýrů. „Protože jsme v naší hře nepokračovali ve třetí třetině, Vary využily našich chyb a dvakrát skórovaly,“ dodal závěrem.

Sestava Kladna: Šárka (Horáček) – Blažek, Cvrček, Šťovíček, Přívara, Louvar – Pertlík, Balvín, Linhart, Teslík, Richtr T. – Burian, Richtr O., Štechmüller

Branky a asistence Kladna: 09:19 Jan Cvrček (Dušan Přívara), 13:15 Ondřej Blažek (Radek Šťovíček), 38:38 Václav Linhart (bez asistence), 57:51 Alois Burian (Ondřej Blažek)

Radek Šikola


Počasí Kladno

Předpověď počasí