Mrtvá ryba se ve zlatou rybku neproměnila

Bez vstřeleného gólu se finále vyhrát nedá. Zvláště potřebujete-li ke zlatu pouze výhru. Co naplat, že celý turnaj držíte čisté konto… Mrtvá ryba, taky ryba titul v turnaji Bumper Balls neobhájila.

Turnaj v koulích nepřipustil žádná překvapení a tak se dva největší favorité a nejúspěšnější týmy posledních let Beerhood a Mrtvá ryba, taky ryba setkali ve finále 4. Vánočního turnaje v Bumperballu.  Mrtvá ryba v celém turnaji sázela na zajištěnou obranu. Taktika se opírala o silné duo brankářů a precizní práci defenzivy. Jako pečlivě namazaný strojek pracovala souhra týmu rybářů a na hřišti to bylo jasně znát. Jediné, co scházelo k naprostému úspěchu, bylo štěstí v koncovce.

Obhájci loňského titulu, tým Mrtvá ryba, taky ryba, se trápili při proměňování šancí, ale i tak si až do finále dokráčeli jasně a hlavně bez jediné obdržené branky. Zápas o vítězství potvrdil předešlou perfektní defenzivní sílu, ale současně nepřinesl průlom ve střelecké produktivitě. Zápas s celkovými vítězi turnaje Beerhood tak skončil bezgólovou plichtou. Beerhoodi si však prvenství v turnaji, na úkor Mrtvé ryby, zajistili díky lepším výsledkům proti dalším soupeřům v předešlých fázích turnaje.

Obhajoba titulu sice Mrtvé rybě nevyšla, ale i druhé místo je výborným výsledkem a za pozornost stály i individuální výkony některých hráčů. Namátkou excelentní výkon brankáře Lukáše Maršouna, útočné snahy Honzy Tučka a Marka Furthnera nebo obranné kvality Martina Šubína.

Sláva vítězům a čest poraženým. Za rok se tým Mrtvé ryby bude těšit na odvetu a znovu půjde urputně za úspěchem. 

Jakub Kubálek

bumfan

Fanklub Mrtvé ryby obsadil v hale BIOS třetinu tribuny

bumlukas

Lukáš Maršoun byl nejlepším gólmanem turnaje

bumsoustredeni

Soustředění hráčů Mrtvé ryby před finále

bumprohrat

Prohrát finále může někdy i potěšit...

bumturnaji

Turnaji vévodil na tribuně nejmladší bubeník


Počasí Kladno

Předpověď počasí