Neratovice z čela tabulky sokoly nesrazily

Hostouňským sokolům se po výhře nad Neratovicemi 3:1 (1:1) podařilo udržet první příčku divizní skupiny B. 

V prvním poločase se domácí nedokázali vymanit z neratovického presu. Že hosté zvolili správnou taktiku se jim potvrdilo vstřelením úvodní branky. Sokolové se dokázali prosadit až v nastavení. Neratovičtí na hranici vápna faulovali Dosoudila a nařízenou penaltu ve svůj premiérový gól za Hostouň proměnil Laušman. 

Sokolové na začátku druhého poločasu děkovali nebesům, že přežili vyloženou šanci hráče ve žlutém dresu. Ještě jednou jim hrozil gól, ale Dosoudil míč z brankovè čáry vykopl. Poté se už na svatyni hostů valil útok za útokem. Navíc sudí za řeči poslal Neratovice do deseti. A to ještě přehlédl žlutý loket ve Vašákově tváři. 

Přes různé incidenty hráli domácí aktivní fotbal. Z jejich pokusů v síti skončily Kabeleho střela a opět Laušmanův pokutový kop, když ho minutu před koncem napadl ve vápně obránce. "Soupeř velmi době bránil, ale proti nám mu to na body nestačilo," uvedl po utkání trenér Ivan Pihávek. 

Hostouň příští sobotu jede do Brandýsa nad Labem (10.15).

Sestava: Kudrna - Vašák, Dosoudil, Trapp, Charvát, Marek, Vojtěšek, Kulhavý, Vegricht, Laušman, Hájek (Czehowsky, Viduna, Věchtík, Kabele, Křižka).

Diváků: 143

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí